притисни ентер »

Одложен вечерашниот концерт на МОЗАИК фестивалот

Одложен вечерашниот концерт на МОЗАИК фестивалот

– Организаторот на МОЗАИК фестивалот заедно со артистите на настанот одлучи да го одложи вечерашниот концерт во А1 Арена, поради препорачаните насоки за ограничувањ е на масовните јавни собири дадени од Центарот за управување со кризи. Организаторите на својата фејсбук страница објавија дека ќе ги следат сите превентивни препораки, според кои ќе биде

Коронавирусот го одложи музичкиот фестивал „Мозаик“

Коронавирусот го одложи музичкиот фестивал „Мозаик“

Музичкиот фестивал „Мозаик“, што требаше да се одржи вечерва во Скопје, е одложен заради препораките на Владата, а поврзани со мерките за ширење на коронавирусот. Организаторите, заедно со музичарите што требаше да настапат денес, меѓу кои Владо Јаневски, Нокаут, Слаткаристика, Ферус Мустафов и други, решија да го одложат концертот. Тие велат дека

Коронавирусот го одложи музичкиот фестивал „Мозаик“

Коронавирусот го одложи музичкиот фестивал „Мозаик“

Музичкиот фестивал „Мозаик“, што требаше да се одржи вечерва во Скопје, е одложен заради препораките на Владата, а поврзани со мерките за ширење на коронавирусот. Организаторите, заедно со музичарите што требаше да настапат денес, меѓу кои Владо Јаневски, Нокаут, Слаткаристика, Ферус Мустафов и други, решија да го одложат концертот. Тие велат дека

Одложен вечерашниот концерт на МОЗАИК фестивалот

Одложен вечерашниот концерт на МОЗАИК фестивалот

Организаторот на МОЗАИК фестивалот заедно со артистите на настанот одлучи да го одложи вечерашниот концерт во А1 Арена, поради препорачаните насоки за ограничување на масовните јавни собири дадени од Центарот за управување со кризи. Организаторите на својата фејсбук страница објавија дека ќе ги следат сите превентивни препораки, според кои ќе биде

Одложен вечерашниот концерт на МОЗАИК фестивалот, влезниците ќе важат за новиот датум

Одложен вечерашниот концерт на МОЗАИК фестивалот, влезниците ќе важат за новиот датум

Организаторот на МОЗАИК фестивалот заедно со артистите на настанот одлучи да го одложи вечерашниот концерт во А1 Арена, поради препорачаните насоки за ограничување на масовните јавни собири дадени од Центарот за управување со кризи. Организаторите на својата фејсбук страница објавија дека ќе ги следат сите превентивни препораки, според кои ќе биде

Одложен фестивалот „Мозаик“

Одложен фестивалот „Мозаик“

Иако вечерва требаше да се одржи Мозаик фестивалот во „А1 Арената“ , сепак до такво нешто нема да дојде. Организаторите на музичкиот настан одлучија да го одложат фестивалот, поради ситуацијата со корона вирусот и препораките на забрана за јавни собири од Министерството за здравство и Владата. Како што информираа организаторите, фетивалот ќе се одржи

Одложен фестивалот Мозаик поради препораките за ограничување на масовни јавни собири

Одложен фестивалот Мозаик поради препораките за ограничување на масовни јавни собири

Организаторот на МОЗАИК фестивал заедно со артистите на настанот одлучи да го одложи вечерашниот концерт во А1 Арена „Борис Трајковски“ поради препорачаните насоки за ограничување на масовните јавни собири дадени од Центарот за управување со кризи. Ќе ги следиме сите превентивни препораки според кои ќе биде закажан и новиот соодветен датум на одржување

Одложен вечерашниот концерт на МОЗАИК фестивалот

Одложен вечерашниот концерт на МОЗАИК фестивалот

– Организаторот на МОЗАИК фестивалот заедно со артистите на настанот одлучи да го одложи вечерашниот концерт во А1 Арена, поради препорачаните насоки за ограничување на масовните јавни собири дадени од Центарот за управување со кризи. Организаторите на својата фејсбук страница објавија дека ќе ги следат сите превентивни препораки, според кои ќе биде

Одложен фестивалот „Мозаик“

Одложен фестивалот „Мозаик“

Иако вечерва требаше да се одржи Мозаик фестивалот во „А1 Арената“ , сепак до такво нешто нема да дојде. Организаторите на музичкиот настан одлучија да го одложат фестивалот, поради ситуацијата со корона вирусот и препораките на забрана за јавни собири од Министерството за здравство и Владата. 🗣Организаторот на МОЗАИК фестивал заедно со артистите

„МОЗАИК“ фестивал: Вечерашниот концерт во „А1 арена“ се одложува

„МОЗАИК“ фестивал: Вечерашниот концерт во „А1 арена“ се одложува

Организаторот на „МОЗАИК фестивал“, заедно со артистите на настанот, одлучи да го одложи вечерашниот концерт во „А1 Арена – Борис Трајковски“ поради препорачаните насоки за ограничување на масовните јавни собири дадени од Центарот за управување со кризи. „Ќе ги следиме сите превентивни препораки според кои ќе биде закажан и новиот соодветен датум на

Одложен фестивалот Мозаик поради препораките за ограничување на масовни јавни собири

Одложен фестивалот Мозаик поради препораките за ограничување на масовни јавни собири

Организаторот на МОЗАИК фестивал заедно со артистите на настанот одлучи да го одложи вечерашниот концерт во А1 Арена поради препорачаните насоки за ограничување на масовните јавни собири дадени од Центарот за управување со кризи. „Ќе ги следиме сите превентивни препораки според кои ќе биде закажан и новиот соодветен датум на одржување на предвидениот

Домашни музичари ќе имаат заеднички концерти: Заедно сме посилни!

Домашни музичари ќе имаат заеднички концерти: Заедно сме посилни!

Владо Јаневски, Ферус Мустафов, Слаткаристика, Нокаут, Елита 5 и Ѕ4ММ се подготвуваат за заеднички концерт во Скопје, како дел од Мозаик Фестивал. Настанот ќе се одржи на 28-ми февруари во А1 арена ,,Борис Трајковски” и најавено е дека ќе трае пет часа. И во Прилеп на 14-ти март во Центар за култура ,,Марко Цепенков” ќе се одржи фестивалот, а музички