притисни ентер »

Продолжен рокот за аплицирање за избор на понудувач за изградба на постројка за третман на отпадни води во Скопје

Продолжен рокот за аплицирање за избор на понудувач за изградба на постројка за третман на отпадни води во Скопје

Продолжен е рокот за поднесување на апликации за претквалификација за избор на најповолен понудувач за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, па наместо на 17 август 2020 година истиот истекува на 1 септември 2020 година во 12 часот по локално време. Од ЈП „Вововод и канализација” – Скопје информираат дека до

Педесет компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица вредна 136 милиони евра

Педесет компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица вредна 136 милиони евра

Досега 50 компании испратиле апликации на повикот за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, информира Водовод и Канализација. Истовремено, продолжен е рокот за поднесување на апликации до 1 спетмеври. „Со цел да се излезе во пресрет на потенцијалните апликанти и заинтересеирани страни, рокот за поднесување на

Педесет компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица вредна 136 милиони евра

Педесет компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица вредна 136 милиони евра

Досега 50 компании испратиле апликации на повикот за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, информира Водовод и Канализација. Истовремено, продолжен е рокот за поднесување на апликации до 1 спетмеври. „Со цел да се излезе во пресрет на потенцијалните апликанти и заинтересеирани страни, рокот за поднесување на

Предесет комапании заинтересирани за изградба на скопската пречистелна станица вредна 136 милиони евра

Предесет комапании заинтересирани за изградба на скопската пречистелна станица вредна 136 милиони евра

Досега 50 компании испратиле апликации на повикот за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, информира Водовод и Канализација. Истовремено, продолжен е рокот за поднесување на апликации до 1 спетмеври. „Со цел да се излезе во пресрет на потенцијалните апликанти и заинтересеирани страни, рокот за поднесување на

Продолжен рокот за аплицирање за избор на понудувач за изградба на постројка за третман на отпадни води во Скопје

Продолжен рокот за аплицирање за избор на понудувач за изградба на постројка за третман на отпадни води во Скопје

Продолжен е рокот за поднесување на апликации за претквалификација за избор на најповолен понудувач за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, па наместо на 17 август 2020 година истиот истекува на 1 септември 2020 година во 12 часот по локално време. Од ЈП „Вововод и канализација" – Скопје информираат дека до

Педесет компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица

Педесет компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица

Досега 50 компании испратиле апликации на повикот за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, информира Водовод и Канализација. Истовремено, продолжен е рокот за поднесување на апликации до 1 спетмеври. – Со цел да се излезе во пресрет на потенцијалните апликанти и заинтересеирани страни, рокот за поднесување на

Педесетина компании заинтересирани да ја градат скопската пречистителна станица вредна 136 милиони евра

Педесетина компании заинтересирани да ја градат скопската пречистителна станица вредна 136 милиони евра

Од скопски Водовод и канализација информираат дека вкупно околу 50 компании испратиле апликации на повикот за избор на најповолен понудувач за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води во главниот град, а рокот за поднесување пријави е продолжен до 1 септември. „Со потпишување на Договорите помеѓу Владата на Република Северна Македонија

Педесет компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица вредна 136 милиони евра

Педесет компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица вредна 136 милиони евра

Досега 50 компании испратиле апликации на повикот за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, информира Водовод и Канализација. Истовремено, продолжен е рокот за поднесување на апликации до 1 спетмеври. „Со цел да се излезе во пресрет на потенцијалните апликанти и заинтересеирани страни, рокот за поднесување на

136 милиони евра за изградба на  скопската пречистителна станица, многу заинтересирани компании до сега

136 милиони евра за изградба на скопската пречистителна станица, многу заинтересирани компании до сега

| август 12, 2020 На повикот за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје досега 50 компании испратиле апликации, информира Водовод и Канализација. Продолжен е рокот за поднесување на апликации до 1 спетмеври. „Со цел да се излезе во пресрет на потенцијалните апликанти и заинтересеирани страни, рокот за поднесување

Предесет комапании заинтересирани за изградба на скопската пречистелна станица вредна 136 милиони евра

Предесет комапании заинтересирани за изградба на скопската пречистелна станица вредна 136 милиони евра

Предесет комапании заинтересирани за изградба на скопската пречистелна станица вредна 136 милиони евра Досега 50 компании испратиле апликации на повикот за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, информира Водовод и Канализација. Истовремено, продолжен е рокот за поднесување на апликации до 1 спетмеври. „Со цел

Продолжен рокот за апликации за изградба на пречистителна станица во Скопје од 136 милиони евра

Продолжен рокот за апликации за изградба на пречистителна станица во Скопје од 136 милиони евра

ЈП Водовод и канализација - Скопје ја информира јавноста дека е продолжен рокот за поднесување на апликации за претквалификација за избор на најповолен понудувач за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води. Владата преку Европската инвестициона банка и Европската Банка за реконструкција и развој се затвори финансиската конструкција

Продолжен рокот за аплицирање за избор на понудувач за изградба на постројка за третман на отпадни води во Скопје

Продолжен рокот за аплицирање за избор на понудувач за изградба на постројка за третман на отпадни води во Скопје

Скопје, 12 август 2020 () – Продолжен е рокот за поднесување на апликации за претквалификација за избор на најповолен понудувач за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, па наместо на 17 август 2020 година истиот истекува на 1 септември 2020 година во 12 часот по локално време. Од ЈП „Вововод и канализација“

Предесет комапании заинтересирани за изградба на пречистелна станица во Скопје

Предесет комапании заинтересирани за изградба на пречистелна станица во Скопје

Досега 50 компании испратиле апликации на повикот за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, информира Водовод и Канализација. Истовремено, продолжен е рокот за поднесување на апликации до 1 спетмеври. „Со цел да се излезе во пресрет на потенцијалните апликанти и заинтересеирани страни, рокот за поднесување на

50 компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица

50 компании заинтересирани за изградба на скопската пречистителна станица

Досега 50 компании испратиле апликации на повикот за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води за град Скопје, информира Водовод и Канализација. Истовремено, продолжен е рокот за поднесување на апликации до 1 спетмеври. Со цел да се излезе во пресрет на потенцијалните апликанти и заинтересеирани страни, рокот за поднесување на

Продолжен е рокот за поднесување на апликации за претквалификација за избор на најповолен понудувач за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води Скопје за град Скопје

Продолжен е рокот за поднесување на апликации за претквалификација за избор на најповолен понудувач за проектирање и изградба на постројка за третман на отпадни води Скопје за град Скопје

Со потпишување на Договорите помеѓу Владата на Република Северна Македонија и Европската Инвестициона Банка и Европската Банка за Реконструкција и Развој се затвори финансиската конструкција за Проектот за Изградба на Пречистителна Станица на град Скопје. Во согласност со одредените фази за имплементација на капиталниот проект ПСОВ – Скопје, во вредност