притисни ентер »

Народната банка ја укина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје

Народната банка ја укина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје

НБРМ ги потврди информациите дека пропаѓа Еуростандард Банка. Народната банка ја укинува дозволата на Еуростандард Банка, поради неисполнување на условите. – изјави гувернерката Бежовска на вонредната прес конференција. Прес конференцијата сеуште е во тек, на неа ќе се соопштуваат и штетите од пропаѓањето на банката.

Народната банка ја укина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје

Народната банка ја укина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје

НБРМ ги потврди информациите дека пропаѓа Еуростандард Банка. Народната банка ја укинува дозволата на Еуростандард Банка, поради неисполнување на условите. – изјави гувернерката Бежовска на вонредната прес конференција. Прес конференцијата сеуште е во тек, на неа ќе се соопштуваат и штетите од пропаѓањето на банката.

Курир дознава: Народната банка ја укина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје

Курир дознава: Народната банка ја укина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје

Курир дознава: Народната банка ја укина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје Народната банка ја укина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје. Како што дознава КУРИР, пропаѓањето на банката се случува поради неликвидност. Сопственик на оваа банка е познат македонски бизнисмен и поранешен градоначалник. Наскоро повеќе

Златев: Лидер е класа, први објавивме за Еуростандард додека другите редакции не веруваа!

Златев: Лидер е класа, први објавивме за Еуростандард додека другите редакции не веруваа!

Во време кога „Економски Лидер“ прв ја објави  веста дека пропаѓа Еуростандард Банка, многу од редакциите не веруваа и не ја превземаа ексклузивната вест. Но, по многу кратко време Народната Банка ја потврди нашата информација, напиша главниот и одговорен уредник на „Економски Лидер“, Љупчо Златев. И така, денес Економски Лидер прв објави дека Еуростандард

Народната банка побара од банките да го укинат водечкиот слог 370 од платниот промет

Народната банка побара од банките да го укинат водечкиот слог 370 од платниот промет

Исклучувањето на Еуростандард банка од банкарскиот систем станува реалност. Информацијата која за повеќето граѓани беше како гром од ведро небо, веднаш после прес конференцијата стана реалност. Народната банка во текот на денешниот ден ги извести сите комерцијални банки кои функционираат во земјава, дека Еуростандард банка е исклучена од платниот промет

„Лидер“: Попладнево ќе пропадне една позната македонска банка

„Лидер“: Попладнево ќе пропадне една позната македонска банка

„Лидер“: Попладнево ќе пропадне една позната македонска банка Попладнево се очекува Народната банка да прогласи пропаѓање на Еуростандард Банка – дознава Лидер од извори во банката. -Како што дознаваме, пропаѓањето на банката ќе пропадне поради неликвидност. Голем дел од штедачите ќе имаат голем проблем, а ќе има проблем и со пензионерите кои во голем

Во живо: Народната банка ја ykина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје

Во живо: Народната банка ја ykина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје

Во тек е прес-конференција на НБРМ за Еуростандард банка за уkинување на дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје. Прес конференцијата можете да ја следите ТУКА The post Во живо: Народната банка ја ykина дозволата за работење на „Еуростандард банка“ АД Скопје appeared first on iNFOMAX.mk .

ЕКСКЛУЗИВНО: Попладнево ќе пропадне една наша позната банка!!!

ЕКСКЛУЗИВНО: Попладнево ќе пропадне една наша позната банка!!!

Попладнево се очекува Народната банка да прогласи пропаѓање на Еуростандард Банка – дознава Лидер од извори во банката. Како што дознаваме, банката ќе пропадне поради неликвидност. Голем дел од штедачите ќе имаат голем проблем, а ќе има проблем и со пензионерите кои во голем дел земаат пензија од оваа банка затоа што е поврзана со Македонски Пошти

Kpизата ecкалира: Попладнево ќе пpoпадне една позната македонска банка

Kpизата ecкалира: Попладнево ќе пpoпадне една позната македонска банка

Попладнево се очекува Народната банка да прогласи пропаѓање на Еуростандард Банка – дознава Лидер од извори во банката. -Како што дознаваме, пропаѓањето на банката ќе пропадне поради неликвидност. Голем дел од штедачите ќе имаат голем проблем, а ќе има проблем и со пензионерите кои во голем дел земаат пензија од оваа банка затоа што е поврзана со Македонски

НБРМ го потврди „Лидер” : Еуростандард Банка пропаѓа

НБРМ го потврди „Лидер” : Еуростандард Банка пропаѓа

НБРМ ја потврди информацијата која попладнево ја објави Економски Лидер дека пропаѓа Еуростандард Банка. Народната банка ја укинува дозволата на Еуростандард Банка, поради неисполнување на условите. – изјави гувернерката Бежовска на вонредната прес конференција. Прес конференцијата сеуште е во тек, на неа ќе се соопштуваат и штетите од пропаѓањето

ЕКСКЛУЗИВНО: Попладнево ќе пропадне една наша позната банка!!!

ЕКСКЛУЗИВНО: Попладнево ќе пропадне една наша позната банка!!!

Попладнево се очекува Народната банка да прогласи пропаѓање на Еуростандард Банка – дознава Лидер од извори во банката. Како што дознаваме, пропаѓањето на банката ќе пропадне поради неликвидност. Голем дел од штедачите ќе имаат голем проблем, а ќе има проблем и со пензионерите кои во голем дел земаат пензија од оваа банка затоа што е поврзана со Македонски