притисни ентер »

Lenovo ThinkVision P40w е 40-инчен Thunderbolt 4 дисплеј

Lenovo ThinkVision P40w е 40-инчен Thunderbolt 4 дисплеј

AV , Тренди Lenovo ThinkVision P40w е 40-инчен Thunderbolt 4 дисплеј 5 минути 1 1 Lenovo претстави нов монитор, кој ќе ја надополни најновата линија компактни ThinkPad уреди на компанијата. Lenovo ThinkVision P40w нуди 39,7-инчен панел со 21:9 однос на страници, има WUHD резолуција од 5120 x 2160p, но и некои други интересни карактеристики. ThinkVision

Lenovo ThinkVision P40w е 40-инчен Thunderbolt 4 дисплеј

Lenovo ThinkVision P40w е 40-инчен Thunderbolt 4 дисплеј

Lenovo претстави нов монитор, кој ќе ја надополни најновата линија компактни ThinkPad уреди на компанијата. Lenovo ThinkVision P40w нуди 39,7-инчен панел со 21:9 однос на страници, има WUHD резолуција од 5120 x 2160p, но и некои други интересни карактеристики. ThinkVision P40w служи и како док за лаптоп, благодарение на Thunderbolt 4 портот со еден