притисни ентер »

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

ИНТЕРНЕТ , Тренди Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката 2 минути 0 0 Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал . Vantage Towers, дел од Vodafone Group, извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал . Vantage Towers, дел од Vodafone Group, извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на десет европски пазари . Проширувањето е дел од европското воведување на 5G на компанијата , бидејќи мобилните

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал. Vantage Towers, дел од Vodafone Group, извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на десет европски пазари. Проширувањето е дел од европското воведување на 5G на компанијата, бидејќи мобилните

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал. Vantage Towers, дел од Vodafone Group, извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на десет европски пазари. Проширувањето е дел од европското воведување на 5G на компанијата, бидејќи мобилните

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал. Vantage Towers, дел од Vodafone Group , извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на десет европски пазари. Проширувањето е дел од европското воведување на 5G на компанијата, бидејќи мобилните

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Европска експанзија на кулите на Vodafone, бидејќи 5G ја зголемува побарувачката

Мрежата на мобилни кули објави дека го зголемила своето портфолио на приближно 82.000 објекти во третиот квартал. Vantage Towers, дел од Vodafone Group, извести дека нивното портфолио се проширило на околу 82.000 микро локации и дека се присутни на десет европски пазари. Проширувањето е дел од европското воведување на 5G на компанијата, бидејќи мобилните