притисни ентер »

Еуростандард, ВМРО ДПМНЕ: Нов неуспех на власта

Еуростандард, ВМРО ДПМНЕ: Нов неуспех на власта

Со прес конференција за Еуростандард излезе и ВМРО ДПМНЕ. Од оваа партија велат дека пропаѓањето на банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансискиот сектор. Прашаа дали се случува нов октопод и ТАТ втор дел. Сметаат и дека проблемот треба да се гледа и по систематски, посебно откако во јавноста

(Видео) Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ , пропаѓањето на „Еуростандард банка“ е уште еден голем неуспех на власта

(Видео) Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ , пропаѓањето на „Еуростандард банка“ е уште еден голем неуспех на власта

Пропаѓањето на „Еуростандард банка“ претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансискиот сектор, обвини . „ Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска

(Видео) Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ , пропаѓањето на „Еуростандард банка“ е уште еден голем неуспех на власта

(Видео) Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ , пропаѓањето на „Еуростандард банка“ е уште еден голем неуспех на власта

Пропаѓањето на „Еуростандард банка“ претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансискиот сектор, обвини . „ Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска

(Видео) Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ , пропаѓањето на „Еуростандард банка“ е уште еден голем неуспех на власта

(Видео) Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ , пропаѓањето на „Еуростандард банка“ е уште еден голем неуспех на власта

Пропаѓањето на „Еуростандард банка“ претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансискиот сектор, обвини . „ Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска

Димитриеска - Кочоска: Дали со Еуростандард банка се навестува нов октопод и ТАТ 2?

Димитриеска - Кочоска: Дали со Еуростандард банка се навестува нов октопод и ТАТ 2?

Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансискиот сектор. Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска и корона

Кочоска: Пропаѓањето на Еуростандард банка е уште еден неуспех на власта - СЕ СЛУЧУВА ЛИ НОВ ТАТ?

Кочоска: Пропаѓањето на Еуростандард банка е уште еден неуспех на власта - СЕ СЛУЧУВА ЛИ НОВ ТАТ?

Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансиски сектор. Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска и корона

Кочоска: Пропаѓањето на Еуростандард банка е уште еден неуспех на власта - СЕ СЛУЧУВА ЛИ НОВ ТАТ?

Кочоска: Пропаѓањето на Еуростандард банка е уште еден неуспех на власта - СЕ СЛУЧУВА ЛИ НОВ ТАТ?

Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансиски сектор. Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска и корона

Димитриеска Кочоска: Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел

Димитриеска Кочоска: Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел

Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансискиот сектор. Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел, истакна на денешната прес-конференција на Гордана Димитриеска Кочоска, претседател на Комисијата за материјално финансиско работење на ВМРО-ДПМНЕ. „Да бидеме на чисто

Димитриеска-Кочоска: Пропаѓањето на Еуро Стандард банка е втор ТАТ

Димитриеска-Кочоска: Пропаѓањето на Еуро Стандард банка е втор ТАТ

Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска и корона криза ја поскапи цената на струјата и втората работа, станавме единствена држава која во вакви негативни услови за земјава дочекува пропаст

Димитриеска Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуро Стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар на бизнисот и на над 55 илјади пензионери и приматели на социјална помош

Димитриеска Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуро Стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар на бизнисот и на над 55 илјади пензионери и приматели на социјална помош

Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансискиот сектор. Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска и корона

Се случува ли ТАТ втор дел со пропаѓањето на Еуро стандард банка?

Се случува ли ТАТ втор дел со пропаѓањето на Еуро стандард банка?

Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансиски сектор. Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска и корона

Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуро Стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар на бизнисот и над 55.000 пензионери и приматели на социјална помош

Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуро Стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар на бизнисот и над 55.000 пензионери и приматели на социјална помош

Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуро Стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар на бизнисот и над 55.000 пензионери и приматели на социјална помош Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансиски сектор. Се

КОЧОСКА ЗА ЕУРОСТАНДАРД БАНКАТА: На товар на државата доаѓаат уште 70 милиони евра!

КОЧОСКА ЗА ЕУРОСТАНДАРД БАНКАТА: На товар на државата доаѓаат уште 70 милиони евра!

Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансиски сектор. Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска и корона

Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуростандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт

Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуростандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт

Гордана Димитриеска Кочоска, претседател на Комисијата за материјално финанско работење на ВМРО-ДПМНЕ вели дека пропаѓањето на Еуростандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансиски сектор. „Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза

ВМРО-ДПМНЕ за Еуростандард банка: Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел?

ВМРО-ДПМНЕ за Еуростандард банка: Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел?

Гордана Димитриеска Кочоска од ВМРО-ДПМНЕ попладнево на прес конференција ја праша власта дали пропаѓањето на Еуростандард банка е „нов ТАТ“. -Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансискиот сектор. Да бидеме на чисто. Со ова директно и индиректно засегнати се

Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуро Стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар на бизнисот и над 55.000 пензионери и приматели на социјална помош

Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуро Стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар на бизнисот и над 55.000 пензионери и приматели на социјална помош

Вести Димитриеска-Кочоска: Втор ТАТ, пропаѓањето на Еуро Стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар на бизнисот и над 55.000 пензионери и приматели на социјална помош 5 секунди наназад Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот

ВМРО-ДПМНЕ ја спореди Еуро стандард банката со ТАТ

ВМРО-ДПМНЕ ја спореди Еуро стандард банката со ТАТ

Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел?- праша денес Гордана Димитриеска Кочоска од ВМРО-ДПМНЕ, тврдејќи дека станува збор за сериозен удар во банкарскиот и финансискиот сектор. -Со ова директно и индиректно засегнати се огромен број на пензионери кои добиваат пензија преку користењето на услугите на банката, луѓе кои добиваат плата, и бизниси кои

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Вонредна прес-конференција на Гордана Димитриеска Кочоска

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Вонредна прес-конференција на Гордана Димитриеска Кочоска

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Вонредна прес-конференција на Гордана Димитриеска Кочоска Денес (12.08.2020) во 17:40 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, во Палата др. Христо Татарчев (Плоштад ВМРО бр. 1), ќе се одржи вонредна  прес-конференција за медиуми, по повод пропаѓањето на Еуростандард банка. На прес-конференцијата ќе се обрати Гордана

“Денес втор ТАТ: Народот не се нервира, знае дека блескаме?”

“Денес втор ТАТ: Народот не се нервира, знае дека блескаме?”

Пропаѓањето на Еуро стандард банка претставува уште еден голем неуспех на актуелната власт и сериозен удар во банкарскиот и финансиски сектор. Се случува ли нов октопод и ТАТ втор дел? Да бидеме на чисто. Државата во услови на корона криза станува неславен рекордер по две работи: првата, станавме единствената земја која во услови на економска и корона