притисни ентер »

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Англија – Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто

Се намали вредноста на благородните метали поради руската вакцина за ковид-19

Се намали вредноста на благородните метали поради руската вакцина за ковид-19

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина ја cpyши рекордно високата цена на златото

Руската вакцина ја cpyши рекордно високата цена на златото

Цените на cкапоцените металите на азиските пазари синоќа нагло пaднаа. Ова се должи на охрабрувањето од економските податоци и надежите од новиот американски пакет за стимулации во економијата во САД, кој го придвижи индексот S&P500 до рекордно ниво. Цената на златото пaдна за дури 5,2 проценти, на 1.921,50 долари за унца, што е најголем еднодневен

Се намали вредноста на благородните метали поради руската вакцина за ковид-19

Се намали вредноста на благородните метали поради руската вакцина за ковид-19

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Лондон, 12 август 2020 () – Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И

Руската вакцина против ковид-19 драстично ја намали цената на златото во Азија и во САД

Руската вакцина против ковид-19 драстично ја намали цената на златото во Азија и во САД

Цените на блaгородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Руската вакцина против Ковид-19 ја намали вредноста на благородните метали

Цените на блогородните метали забележаа драстичен пад на азиските и на американската берза. Цената на златото се намали дури за 5,2 отсто и унца се тргуваше за 1.921,50 долари, што е најголем дневен пад во изминатите седум години и е многу помалку од вредноста во петокот кога унца злато се тргуваше за 2.072,50 долари. И цената на среброто забележа

Руската вакцина ги „нокаутираше“ цените на златото и среброто?

Руската вакцина ги „нокаутираше“ цените на златото и среброто?

Цените на скапоцените метали забележаа драстичен пад на азиските пазари во текот на минатата вечер. Ова се должи на закрепнувањето на апетитот за ризик по охрабрувањето на економските податоци и надежите за нов американски пакет за стимулации во САД што го туркаа индексот „S&P500“ близу до рекордно ниво. Цената на златото падна за дури 5,2 проценти,

Руската вакцина ја сруши цената на златото и среброто

Руската вакцина ја сруши цената на златото и среброто

Цените на скапоцените метали забележаа драстичен пад на азиските пазари во текот на минатата вечер. Ова се должи на закрепнувањето на апетитот за ризик по охрабрувањето на економските податоци и надежите за нов американски пакет за стимулации во САД што го туркаа индексот „S&P500“ близу до рекордно ниво. Цената на златото падна за дури 5,2 проценти,

Падна цената на скапоцените метали ОТКАКО РУСИЈА РЕГИСТРИРАШЕ ВАКЦИНА

Падна цената на скапоцените метали ОТКАКО РУСИЈА РЕГИСТРИРАШЕ ВАКЦИНА

Трговијата со скапоцени метали бележи намалување во вторникот откако рускиот претседател Владимир Путин откри дека првата светска вакцина против Ковид-19 е регистрирана во Русија. Објавата на Путин предизвика трговците да профитираат по неодамнешното рекордно покачување на цените на скапоцените метали. Златото изгуби 2,50% на 1.977,41 американски долари

Падна цената на скапоцените метали ОТКАКО РУСИЈА РЕГИСТРИРАШЕ ВАКЦИНА

Падна цената на скапоцените метали ОТКАКО РУСИЈА РЕГИСТРИРАШЕ ВАКЦИНА

Трговијата со скапоцени метали бележи намалување во вторникот откако рускиот претседател Владимир Путин откри дека првата светска вакцина против Ковид-19 е регистрирана во Русија. Објавата на Путин предизвика трговците да профитираат по неодамнешното рекордно покачување на цените на скапоцените метали. Златото изгуби 2,50% на 1.977,41 американски долари