притисни ентер »

Бројките растат: Регистрирани 74 нови случаи на Ковид 19, има и починати

Бројките растат: Регистрирани 74 нови случаи на Ковид 19, има и починати

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 16, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, Прилеп, Штип и Свети Николе – по 2, Охрид, Гевгелија , Радовиш

Бројките растат: Регистрирани 74 нови случаи на Ковид 19, има и починати

Бројките растат: Регистрирани 74 нови случаи на Ковид 19, има и починати

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 16, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, Прилеп, Штип и Свети Николе – по 2, Охрид, Гевгелија , Радовиш

Двајца починати и 74 нови случаи на Ковид-19

Двајца починати и 74 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на Ковид-19. Од нив 16 се во Скопје, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, по два во Прилеп, Штип и Свети Николе и по еден во Охрид, Гевгелија, Радовиш и Берово. Пријавени

Двајца починати и 74 нови случаи на Ковид-19

Двајца починати и 74 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на Ковид-19. Од нив 16 се во Скопје, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, по два во Прилеп, Штип и Свети Николе и по еден во Охрид, Гевгелија, Радовиш и Берово. Пријавени

Двајца починати и 74 нови случаи на Ковид-19

Двајца починати и 74 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на Ковид-19. Од нив 16 се во Скопје, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, по два во Прилеп, Штип и Свети Николе и по еден во Охрид, Гевгелија, Радовиш и Берово. Пријавени

74 нови случаи на Ковид-19, двајца починати

74 нови случаи на Ковид-19, двајца починати

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на Ковид-19: Скопје – 16, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, Прилеп, Штип и Свети Николе – по 2, Охрид, Гевгелија , Радовиш и Берово – по 1. Регистрирани се две починати

Ковид-19 денешен биланс, вкупно 74 нови случаи, 5 нови од Кичево, по градови сликата на регистрирани е следна

Ковид-19 денешен биланс, вкупно 74 нови случаи, 5 нови од Кичево, по градови сликата на регистрирани е следна

Во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 16, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5 , Дебар – 4, Струмица – 3, Прилеп, Штип и Свети Николе – по 2, Охрид, Гевгелија , Радовиш и Берово – по 1. Регистрирани сe 17 оздравени пациенти од: Скопје – 8, Тетово – 5, Куманово

74 нови случаи на КОВИД-19

74 нови случаи на КОВИД-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 16, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, Прилеп, Штип  и Свети Николе – по 2, Охрид, Гевгелија , Радовиш

Двајца починати и 74 нови случаи на Ковид-19

Двајца починати и 74 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на Ковид-19. Од нив 16 се во Скопје, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, по два во Прилеп, Штип и Свети Николе и по еден во Охрид, Гевгелија, Радовиш и Берово. Пријавени

Нови 74 случаи на Ковид-19, починаа две лица

Нови 74 случаи на Ковид-19, починаа две лица

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на Ковид-19. Од нив 16 се во Скопје, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, по два во Прилеп, Штип и Свети Николе и по еден во Охрид, Гевгелија, Радовиш и Берово. Пријавени

Бројот на нови случаи на ковид-19 секојдневно расте, денеска се 74, две лица починаа

Бројот на нови случаи на ковид-19 секојдневно расте, денеска се 74, две лица починаа

Во последните 24 часа  има зголемување на бројот на нови случаи на ковид-19 и од направени 4.582 тестирања регистрирани се 74 нови случаи, оздравени се 17 пациенти, а починаа две лица, информира Министерството за здравство. Новите случаи на ковид-19 се во Скопје - 16, Тетово - 15, Куманово - 8, Гостивар - 7, Битола - 6, Кичево - 5, Дебар - 4, Струмица

74 нови случаи на Ковид-19, двајца починати

74 нови случаи на Ковид-19, двајца починати

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на Ковид-19: Скопје – 16, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, Прилеп, Штип и Свети Николе – по 2, Охрид, Гевгелија , Радовиш и Берово – по 1. Регистрирани се две починати

Нови 74 случаи со Ковид-19, 17 оздравени, двајца починати

Нови 74 случаи со Ковид-19, 17 оздравени, двајца починати

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи со Ковид-19: Скопје – 16, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар – 7, Битола – 6, Кичево – 5, Дебар – 4, Струмица – 3, Прилеп, Штип  и Свети Николе – по 2, Охрид, Гевгелија , Радовиш и Берово – по 1. Регистрирани сe 17 оздравени

Повторно раст на бројот на новозаболени: Регистрирани нови 74 случаи на коронавирус, починаа двајца пациенти

Повторно раст на бројот на новозаболени: Регистрирани нови 74 случаи на коронавирус, починаа двајца пациенти

Повторно раст на бројот на новозаболени: Регистрирани нови 74 случаи на коронавирус, починаа двајца пациенти Министерството за здравство информира дека согласно податоците од Институтот за јавно здравје во последните 24 часа се направени 4.582 тестирања, а регистрирани се 74 нови случаи на КОВИД-19. Скопје – 16, Тетово – 15, Куманово – 8, Гостивар