притисни ентер »

Вучиќ: Имаше позитивни и негативни реакции, но иницијативата „Отворен Балкан“ е во интерес на регионот

Вучиќ: Имаше позитивни и негативни реакции, но иницијативата „Отворен Балкан“ е во интерес на регионот

Претседателот на Србија Александар Вучиќ денеска изјави дека регионалната иницијатива, која од вчера се нарекува „Отворен Балкан“, е важна за иднината на граѓаните и е во интерес на регионот, поради што нејзината имплементација ќе продолжи и покрај сите критики, јави дописникот на МИА од Белград. -Имаше многу позитивни и многу негативни реакции, но

Вучиќ: Иницијативата „Отворен Балкан" е во интерес на регионот

Вучиќ: Иницијативата „Отворен Балкан" е во интерес на регионот

Претседателот на Србија Александар Вучиќ денеска изјави дека регионалната иницијатива, која од вчера се нарекува „Отворен Балкан", е важна за иднината на граѓаните и е во интерес на регионот, поради што нејзината имплементација ќе продолжи и покрај сите критики, јави дописникот на МИА од Белград. -Имаше многу позитивни и многу негативни реакции, но

Вучиќ: Имаше позитивни и негативни реакции, но иницијативата „Отворен Балкан” е во интерес на регионот

Вучиќ: Имаше позитивни и негативни реакции, но иницијативата „Отворен Балкан” е во интерес на регионот

Вучиќ: Имаше позитивни и негативни реакции, но иницијативата „Отворен Балкан” е во интерес на регионот М.Т. Пред 38 секунди Фото; Архива Претседателот на Србија Александар Вучиќ денеска изјави дека регионалната иницијатива, која од вчера се нарекува „Отворен Балкан”, е важна за иднината на граѓаните и е во интерес на регионот, поради што нејзината

Вучиќ: Освен бесмислената политика на затворање не слушнав сериозни аргументи против „Отворен Балкан“

Вучиќ: Освен бесмислената политика на затворање не слушнав сериозни аргументи против „Отворен Балкан“

Претседателот на Србија Александар Вучиќ денеска изјави дека регионалната иницијатива, која од вчера се нарекува „Отворен Балкан“, е важна за иднината на граѓаните и е во интерес на регионот, поради што нејзината имплементација ќе продолжи и покрај сите критики. – Имаше многу позитивни и многу негативни реакции, но освен бесмислената политика на затворање

Вучиќ: Имаше и негативни реакции, но „Отворен Балкан“ е во интерес на регионот

Вучиќ: Имаше и негативни реакции, но „Отворен Балкан“ е во интерес на регионот

Фото: mia.mk Претседателот на Србија Александар Вучиќ денеска изјави дека регионалната иницијатива, која од вчера се нарекува „Отворен Балкан“, е важна за иднината на граѓаните и е во интерес на регионот, поради што нејзината имплементација ќе продолжи и покрај сите критики, јави дописникот на МИА од Белград. -Имаше многу позитивни и многу негативни

УТЕХА ЗА ЗАБОРАВЕНИТЕ ЗЕМЈИ ОД ЕУ: Отворен Балкан без царини и со целосно слободна трговија

УТЕХА ЗА ЗАБОРАВЕНИТЕ ЗЕМЈИ ОД ЕУ: Отворен Балкан без царини и со целосно слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

Зошто владата на Косово смета дека „Отворен Балкан“ е без визија за регионот?

Зошто владата на Косово смета дека „Отворен Балкан“ е без визија за регионот?

Премиерот на Косово Албин Курти не учествуваше на Економскиот форум за регионална соработка во Скопје во рамките на иницијативата „Мини-Шенген“, на која ѝ беше дадено новото име „Отворен Балкан“. Албанскиот премиер Еди Рама вели дека Курти живее во паралелен свет. Од Економскиот форум во Скопје премиерите на Северна Македонија и Албанија Зоран Заев

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

Една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто отсто слободна трговија е целта на „Отворен Балкан“

Една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто отсто слободна трговија е целта на „Отворен Балкан“

Создавање една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија е целта на иницијативата „Отворен Балкан“ за којашто вчера македонскиот и албанскиот премиер, Зоран Заев и српскиот претседател Александар Вучиќ рекоа дека е ново поглавје во регионалната соработка. Според нив, Иницијативата ќе нé направи подобри и

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, 100 проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, 100 проценти слободна трговија

Фото: mia.mk Доколку работите се одвиваат според предвидениот тек, земјава во 2023 година практично ќе нема граници со Албанија и со Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

– Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан“ што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан“ – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан” што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот

„Отворен Балкан” – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

„Отворен Балкан” – една економија, без царини, без задржувања на границите и со сто проценти слободна трговија

Доколку работите одат со предвидениот тек земјава во 2023 година практично нема да има граници со Албанија и Србија. Ова го предвидува иницијативата „Отворен Балкан” што вчера во Скопје ја потпиша премиерот Зоран Заев со албанскиот колега Еди Рама и српскиот претседател Александар Вучиќ во присуство на повеќе од 350 претставници од бизнис секторот