притисни ентер »

Што нудат Fitify и Mood Messenger првите независни апликации за Huawei Watch GT Pro 2?

Што нудат Fitify и Mood Messenger првите независни апликации за Huawei Watch GT Pro 2?

Популарната фитнес апликација Fitify е меѓу првите апликации од независни развивачи во Европа за уреди за носење на Huawei. Таа е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата, достапна на AppGallery, и го покажува отворениот пристап и желба да ги збогати апликациите од трети лица надвор од Кина. Друг пример во овој тренд е француската

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации од независни европски програмери за Huawei Watch GT 2 Pro

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации од независни европски програмери за Huawei Watch GT 2 Pro

ГАЏЕТИ , Тренди Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации од независни европски програмери за Huawei Watch GT 2 Pro 3 минути 0 0 Fitify е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата , достапна во AppGallery Популарната фитнес апликација Fitify е меѓу првите апликации од независни развивачи во Европа за уреди за носење на Huawei

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации од независни европски програмери за Huawei Watch GT 2 Pro

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации од независни европски програмери за Huawei Watch GT 2 Pro

Fitify е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата , достапна во AppGallery Популарната фитнес апликација Fitify е меѓу првите апликации од независни развивачи во Европа за уреди за носење на Huawei. Таа е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата, достапна на AppGallery, и го покажува отворениот пристап и желба

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Популарната фитнес апликација Fitify е меѓу првите апликации од независни развивачи во Европа за уреди за носење на Huawei. Таа е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата, достапна на AppGallery, и го покажува отворениот пристап и желба да ги збогати апликациите од трети лица надвор од Кина. Друг пример во овој тренд е француската

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Популарната фитнес апликација Fitify е меѓу првите апликации од независни развивачи во Европа за уреди за носење на Huawei. Таа е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата, достапна на AppGallery, и го покажува отворениот пристап и желба да ги збогати апликациите од трети лица надвор од Кина. Друг пример во овој тренд е француската

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Популарната фитнес апликација Fitify е меѓу првите апликации од независни развивачи во Европа за уреди за носење на Huawei. Таа е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата, достапна на AppGallery, и го покажува отворениот пристап и желба да ги збогати апликациите од трети лица надвор од Кина. Друг пример во овој тренд е француската

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Fitify е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата , достапна во AppGallery Популарната фитнес апликација Fitify е меѓу првите апликации од независни развивачи во Европа за уреди за носење на Huawei. Таа е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата, достапна на AppGallery, и го покажува отворениот пристап и желба

Сега ќе може да пишувате SMS пораки и од Huawei Watch GT 2 Pro

Сега ќе може да пишувате SMS пораки и од Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei го има еден од најквалитетните смарт часовници во моделот Huawei Watch GT 2 Pro, но се до неодамна корисниците преку него не можеа да испратат одговор или реакција на пристигнатите SMS пораки. Сега на Huawei Watch GT 2 Pro ќе може да одговорат на SMS пораки преку новата апликација Mood Messenger која е придружна за смарт часовникот. Исто така