притисни ентер »

За оние кои пијат многу кафе, а водат сметка за здравјето, ова е одлична вест

За оние кои пијат многу кафе, а водат сметка за здравјето, ова е одлична вест

За оние кои пијат многу кафе, а водат сметка за здравјето, ова е одлична вест Многу се пишуваше за тоа колку кафето е добро или штетно за здравјето. Новото истражување направено на Универзитетот во Хонг Конг откри дека оние кои го консумираат почесто имаат посилни коски. Студијата, во која учествувале повеќе од 500 возрасни лица, откри дека овие лица

Одлична вест за љубителите на кафето: Црниот пијалок е одличен за коските!

Одлична вест за љубителите на кафето: Црниот пијалок е одличен за коските!

“За лицата кои многу пијат кафе, а водат сметка за своето здравје, ова е одлична вест. Кафето е генерално добро за коските…“ Многу се пишува за тоа колку е кафето добро или штетно по нашето здравје. Тешко е да се замисли почетокот на денот без утринско кафе, а и дружењето со пријателите додека се раскажуваат најновите случки од животот е послатко со

За оние кои пијат многу кафе, а водат сметка за здравјето, ова е одлична вест

За оние кои пијат многу кафе, а водат сметка за здравјето, ова е одлична вест

Многу се пишуваше за тоа колку кафето е добро или штетно за здравјето. Новото истражување направено на Универзитетот во Хонг Конг откри дека оние кои го консумираат почесто имаат посилни коски. Студијата, во која учествувале повеќе од 500 возрасни лица, откри дека овие лица имаат поголем процент на минерали во коските, што ги прави посилни, а и помалку