притисни ентер »

Општина Кисела Вода и КК „Ангели“ организираат голем спортски настан

Општина Кисела Вода и КК „Ангели“ организираат голем спортски настан

Општина Кисела Вода во соработка со кошаркарскиот клуб „Ангели“ во рамки на „Културното лето Општина Кисела Вода 2019“ организира голем спортски настан на отворено. Првиот 3х3  Fiba endorset турнир „Кисела Вода 2019“, на 30 и 31 август, со почеток во 17 часот ќе се одржи на спортските терени во училишните дворови на ООУ „Рајко Жинзифов“ во населбата

Општина Кисела Вода и КК „Ангели“ организираат голем спортски настан

Општина Кисела Вода и КК „Ангели“ организираат голем спортски настан

Општина Кисела Вода во соработка со кошаркарскиот клуб „Ангели“ во рамки на „Културното лето Општина Кисела Вода 2019“ организира голем спортски настан на отворено. Првиот 3х3  Fiba endorset турнир „Кисела Вода 2019“, на 30 и 31 август, со почеток во 17 часот ќе се одржи на спортските терени во училишните дворови на ООУ „Рајко Жинзифов“ во населбата