Оранж кафе со ванила

Овој пијалок ми го подготви средниот син… Јас само ги следев чекорите и бидејќи многу ми се допадна ова кафе го споделувам со вас. Подготовка 1. Во чашата најпрво го ставаме мразот. 2. Ги цедиме портокалите и сокот го ставаме во чашата. 3. Го подготвуваме еспресото и најдобро е да го ставиме во ѓезве за да не ни подлева од шољичката кога ќе го ставаме