Магичен Винчини колач

- Измелете ги бисквитите и спојте со истопениот путер да добиете убава смеса со која ќе можете да го постелете дното од модлата бр.33х22см.која ќе ја постелете со хартија за печење. Врз вака формираната кора од бисквите рамномерно посипете го кокосот, врз него крупно сецканите ореви, врз нив мешавината од чоколадните капки. Залијте со кондензоираното