притисни ентер »

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска шефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – Можеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Доколку има

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска шефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – Можеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Доколку има

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска шефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – Можеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Доколку има

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска шефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – Можеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Доколку има

Османи се надева на пробив во разговорите со Софија во септември

Османи се надева на пробив во разговорите со Софија во септември

По 15 август, откако ќе се формира новата Влада во Софија ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, вели министерот за надворешни работи Бујар Османи. „Можеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Доколку има политичка волја да се разреши ова прашање што негативно влијае

ФОТО+ВИДЕО | Османи: Штом се формира Влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

ФОТО+ВИДЕО | Османи: Штом се формира Влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

ФОТО+ВИДЕО | Османи: Штом се формира Влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември К. С. Пред 34 минути Фото: Facebook/Бујар Османи Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска шефот на дипломатијата Бујар

ОСМАНИ: Веднаш штом Бугарија формира влада ние почнуваме дипломатска офанзива за пробив

ОСМАНИ: Веднаш штом Бугарија формира влада ние почнуваме дипломатска офанзива за пробив

Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска ш ефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – М ожеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Д околку

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска ш ефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – М ожеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Д околку

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

– Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска ш ефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – М ожеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Д околку

Чекаме да се формира Влада во Софија па да направиме „пробив“ уште во септември, вели Османи

Чекаме да се формира Влада во Софија па да направиме „пробив“ уште во септември, вели Османи

Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска шефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – Можеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Доколку има

ВИДЕО | Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

ВИДЕО | Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

ВИДЕО | Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември К. С. Пред 4 минути Фото: Слободен печат/Драган Митрески Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска шефот на дипломатијата

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Фото: Б. Грданоски Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска ш ефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – М ожеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Османи: Штом се формира влада во Софија интензивно ќе се ангажираме за пробив уште во септември

Откако ќе се формира новата Влада во Софија, после 15 август ќе се интензивираат разговорите со цел да се направи евентуален пробив уште во септември, изјави денеска ш ефот на дипломатијата Бујар Османи одговарајќи на новинарско прашање за преговорите со Бугарија. – М ожеме интензивно да се ангажираме за евентуален пробив уште во септември. Д околку

Отворен Балкан замена за „затворено“ ЕУ: Си најде ли Заев правдање за неуспехот во евроинтеграциите?

Отворен Балкан замена за „затворено“ ЕУ: Си најде ли Заев правдање за неуспехот во евроинтеграциите?

Tоп Македонија главна страна Прилози Вести Македонија Отворен Балкан замена за „затворено“ ЕУ: Си најде ли Заев правдање за неуспехот во евроинтеграциите? 3 минути ago Во услови кога евроскептицизмот расте, портите на ЕУ остануваат затворени, премиерот Зоран Заев се задоволува со Отворен Балкан, новото име на Мини Шенгенот. На Економскиот форум за

Разговорите со Бугарија ќе продолжат штом се формира новата влада во Софија

Разговорите со Бугарија ќе продолжат штом се формира новата влада во Софија

Премиерот Зоран Заев изјави дека разговорите со Бугарија за изнаоѓање решение за отворените прашања и надминување на ветото за ЕУ ќе продолжат веднаш што се формира влада во Софија по предвремените избори во земјата одржани порано овој месец. Одговарајќи на новинарско прашање на заедничката прес-конференција по Регионалниот економски форум во рамки

Разговорите со Бугарија ќе продолжат штом се формира новата влада во Софија

Разговорите со Бугарија ќе продолжат штом се формира новата влада во Софија

Премиерот Зоран Заев изјави дека разговорите со Бугарија за изнаоѓање решение за отворените прашања и надминување на ветото за ЕУ ќе продолжат веднаш што се формира влада во Софија по предвремените избори во земјата одржани порано овој месец. Одговарајќи на новинарско прашање на заедничката прес-конференција по Регионалниот економски форум во рамки