Печени пура пити со сирење, урда и спанаќ

Во пакетчето има околу 26 парчиња триаголни кори. Јас со овој рецепт за прв пат ги пробував, па виткав по една. Како изварката не ми беше баш солена си дојдоја таман, но ако се решите да ги правите, имајте предвид дека ако сметате дека филот ќе ви е посолен, да ги свиткате и со по 2 кори. Со вилушка се дроби урдата и сирењето, па се мешаат со јајцата