притисни ентер »

Федерер се изнервира поради Олимписките игри: Сите ја чекаме вашата одлука

Федерер се изнервира поради Олимписките игри: Сите ја чекаме вашата одлука

„На спортистите им треба одлука“, изјави Федерер за швајцарската телевизија Леман Блу. Одговорните засега инсистираат Олимписките игри да се одржат на време. Но, во јапонската престолнина е прогласена вонредна состојба за да се спречи ширењето на коронавирусот, така што има многу сомнежи дали ќе може да бидат домаќини на илјадници спортисти од целиот

Федерер лут на организаторите на Олимписките игри: Се уште чекаме конечна одлука

Федерер лут на организаторите на Олимписките игри: Се уште чекаме конечна одлука

Легендарниот швајцарски тенисер и еден од најдобрите спортисти на сите времиња, Роџер Федерер упати критики на адреса на организаторите на Олимписките игри кои се уште немаат донесена конечна одлука дали игрите ќе се одржат ова лето. Иако голема е веројатноста игрите да се одржат, неизвесноста се уште е присутна и одржувањет на ОИ уште не е детално

Федерер лут на организаторите на Олимписките игрчи: Се уште чекаме конечна одлука

Федерер лут на организаторите на Олимписките игрчи: Се уште чекаме конечна одлука

Легендарниот швајцарски тенисер и еден од најдобрите спортисти на сите времиња, Роџер Федерер упати критики на адреса на организаторите на Олимписките игри кои се уште немаат донесена конечна одлука дали игрите ќе се одржат ова лето. Иако голема е веројатноста игрите да се одржат, неизвесноста се уште е присутна и одржувањет на ОИ уште не е детално