Брускети со три вида на сирење

Вкусни, превкусни брускети....Количината за подготовка одредете си ја по ваша потреба... Јас ги подготвив во апаратот за готвење со топол воздух, а инаку можете да си ги подготвите и во рерна. Подготовка 1. Лепчињата ги премачкуваме или им ставаме парчиња путер. 2. Ги ставаме во апаратот да се потпечат и да се растопи путерот на температура 110 степени