притисни ентер »

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДУЖС) темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско, по што за правното лице е изречена казна од 20.000 евра во денарска противвредност за загадување на површински води, согласно

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДУЖС) темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско, по што за правното лице е изречена казна од 20.000 евра во денарска противвредност за загадување на површински води, согласно

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДИЖС) темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско, по што за правното лице е изречена казна од 20.000 евра во денарска противвредност за загадување на површински води, согласно

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, државен инспектор за животна средина темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско. Според информациите на ДИЖС, мазутот не се користел и истекувањето се случило од небрежност и неодржување на складиштето со преостанатите

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДИЖС) темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско, по што за правното лице е изречена казна од 20.000 евра во денарска противвредност за загадување на површински води, согласно

Казна од 20.000 евра за фирма што испуштила мазут во Вардар

Казна од 20.000 евра за фирма што испуштила мазут во Вардар

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДУЖС) темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско, по што за правното лице е изречена казна од 20.000 евра во денарска противвредност за загадување на површински води, согласно

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, државен инспектор за животна средина темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско. Според информациите на ДИЖС, мазутот не се користел и истекувањето се случило од небрежност и неодржување на складиштето со преостанатите

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, државен инспектор за животна средина темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско. Според информациите на ДИЖС, мазутот не се користел и истекувањето се случило од небрежност и неодржување на складиштето со преостанатите

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДУЖС) темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско, по што за правното лице е изречена казна од 20.000 евра во денарска противвредност за загадување на површински води, согласно

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

ИЗВОР Скопје24 | јули 30, 2021 По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, државен инспектор за животна средина темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско. Според информациите на ДИЖС, мазутот не се користел и истекувањето се случило од небрежност и неодржување

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, државен инспектор за животна средина темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско. Според информациите на ДИЖС, мазутот не се користел и истекувањето се случило од небрежност и неодржување на складиштето со преостанатите

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

Фирма казнета со 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, државен инспектор за животна средина темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско. Според информациите на ДИЖС, мазутот не се користел и истекувањето се случило од небрежност и неодржување на складиштето со преостанатите

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

– По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДУЖС) темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско, по што за правното лице е изречена казна од 20.000 евра во денарска противвредност за загадување на површински води, согласно

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДУЖС) темелно ги истражил можните извори и утврдил дека излевањето потекнува од оранжериите „Вардар АД“ од Градско, по што за правното лице е изречена казна од 20.000

Изречена казна од 20 000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20 000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20 000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско К. С. Пред 13 секунди Фото: МИА По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДУЖС) темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско, по што за правното лице

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, државен инспектор за животна средина темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско. Според информациите, мазутот не се користел и истекувањето се случило од небрежност и неодржување на складиштето со преостанатите резерви

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

Изречена казна од 20.000 евра за испуштање мазут во Вардар кај Градско

По пријава од граѓани за излеана темна дамка во реката Вардар кај Градско, Државниот инспектор за животна средина (ДУЖС) темелно ги истражи можните извори и утврди дека излевањето потекнува од оранжериите Вардар АД од Градско, по што за правното лице е изречена казна од 20.000 евра во денарска противвредност за загадување на површински води, согласно