притисни ентер »

Брзината на Starlink интернетот годинава двојно ќе се зголеми на 300 Mbps

Брзината на Starlink интернетот годинава двојно ќе се зголеми на 300 Mbps

ФУТУРАМА , ИНТЕРНЕТ Брзината на Starlink интернетот годинава двојно ќе се зголеми на 300 Mbps 3 минути 0 0 Интернет мрежата Starlink базирана на сателитите во сопственост на SpaceX, ќе им овозможи на корисниците двојно поголема брзина на интернет оваа година. Оваа информација преку Twitter ја објави основачот и директор на SpaceX, Елон Маск. Компанијата

Брзината на Starlink интернетот годинава двојно ќе се зголеми на 300 Mbps

Брзината на Starlink интернетот годинава двојно ќе се зголеми на 300 Mbps

Интернет мрежата Starlink базирана на сателитите во сопственост на SpaceX, ќе им овозможи на корисниците двојно поголема брзина на интернет оваа година. Оваа информација преку Twitter ја објави основачот и директор на SpaceX, Елон Маск. Компанијата моментно ветува брзина на интернет помеѓу 50 и 150 Mbps, но Маск најави дека брзината од 300 Mbps е цел

Брзината на Starlink интернетот годинава двојно ќе се зголеми на 300 Mbps

Брзината на Starlink интернетот годинава двојно ќе се зголеми на 300 Mbps

Интернет мрежата Starlink базирана на сателитите во сопственост на SpaceX, ќе им овозможи на корисниците двојно поголема брзина на интернет оваа година. Оваа информација преку Twitter ја објави основачот и… Текстот Брзината на Starlink интернетот годинава двојно ќе се зголеми на 300 Mbps е превземен од USB.mk . The post Брзината на Starlink интернетот

Идната година вселенскиот интернет на Маск ќе ја покрива целата Земја

Идната година вселенскиот интернет на Маск ќе ја покрива целата Земја

До крајот на годинава земјината топка ќе биде покриена со вселенскиот интернет Starlink, а веќе идната година нема да има ќоше на Земјата кое нема да биде покриено, ги откри на Twitter амбициозните планови Илон Маск. Starlink се состои од бројни сателити лансирани во ниската орбита кои обезбедуваат вселенски интернет за корисниците на Земјата. Бројот