Квадратест бурек со мелено месо

Ова е еден од најдобрите рецепти за бурек со готови кори, навистина наликува како купечкиот, само што не е толку мрсен и не создава тежина на стомакот како да си јадел тесто, има полесна структура и навистина е совршен. Многу е важно да одберете добри кори, сум го правела со различни и секогаш е различен, колку подобри корите - толку подобар е крајниот