притисни ентер »

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци надвор

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци надвор

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини. АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и внимателно

Колони на „Богородица“ и „Табановце“, се чека по еден час

Колони на „Богородица“ и „Табановце“, се чека по еден час

Колони на „Богородица“ и „Табановце“, се чека по еден час На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен

ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ: За излез од Македонија на Табановце и на Богородица се чека по еден час

ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ: За излез од Македонија на Табановце и на Богородица се чека по еден час

На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци

Во живо: Се чека и по еден час - гужва на овие гранични премини

Во живо: Се чека и по еден час - гужва на овие гранични премини

На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци надвор

Километарски колони на „Богородица“ и „Табановце“, се чека по еден час

Километарски колони на „Богородица“ и „Табановце“, се чека по еден час

ИЗВОР Скопје24 | јули 30, 2021 На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час К. С. Пред 3 минути Македонско-грчка граница / Фото: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини,

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци надвор

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

– На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци надвор

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци надвор

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На Табановце и Богородица за излез од државата се чека еден час

На граничните премини Богородица и Табановце, од македонска страна, за излез од државата се чека по еден час, а на Ќафасан 15 минути. Како што информира Автомотосојузот на Македонија, на останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Зголемен е и интензитетот на сообраќај на патните правци надвор

Умерен интензитет на сообраќај на патиштата, нема задржување на граничните премини

Умерен интензитет на сообраќај на патиштата, нема задржување на граничните премини

Умерен интензитет на сообраќај на патиштата, нема задржување на граничните премини Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. Регионалниот патен правец кој води преку Националниот парк Галичица ќе биде затворен за секаков сообраќај секој ден на делницата од Баба до Царина – (преспанска страна) од 08:00 до 17:00 часот, поради

На ГП Табановце се чека 40 минути, а на ГП Богородица половина час

На ГП Табановце се чека 40 минути, а на ГП Богородица половина час

Поради зголемена фреквенција на возила, на ГП Табановце времето на чекање (влез и излез) од државата е околу 40 минути, а на ГП Богородица (излез) околу 30 минути, информира АМСМ. На останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските

На ГП Табановце се чека 40 минути, а на ГП Богородица половина час

На ГП Табановце се чека 40 минути, а на ГП Богородица половина час

– Поради зголемена фреквенција на возила, на ГП Табановце времето на чекање (влез и излез) од државата е околу 40 минути, а на ГП Богородица (излез) околу 30 минути, информира АМСМ. На останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските

На ГП Табановце се чека 40 минути, а на ГП Богородица половина час

На ГП Табановце се чека 40 минути, а на ГП Богородица половина час

Поради зголемена фреквенција на возила, на ГП Табановце времето на чекање (влез и излез) од државата е околу 40 минути, а на ГП Богородица (излез) околу 30 минути, информира АМСМ. На останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските