притисни ентер »

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична фиброза, кои имаат

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична фиброза, кои имаат

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична фиброза, кои имаат

Два месеци доцни лекот „Калидеко“ за деца со цистична фиброза, Филипче се надева дека наскоро ќе пристигне

Два месеци доцни лекот „Калидеко“ за деца со цистична фиброза, Филипче се надева дека наскоро ќе пристигне

Два месеци доцни лекот „Калидеко“ за деца со цистична фиброза, Филипче се надева дека наскоро ќе пристигне Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева

Филипче: Лекот „Калидеко" доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко" доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко", кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична фиброза, кои имаат

Пецаков праша, Филипче потврди: Лекот за децата со цистична фиброза касни

Пецаков праша, Филипче потврди: Лекот за децата со цистична фиброза касни

Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична фиброза, кои имаат

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче? Б. Грданоски Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, ќе пристигне наскоро во нашата држава

Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична фиброза, кои имаат

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава К. С. Пред 5 минути Фото: МИА Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

– Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична фиброза, кои имаат

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко“ доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко“, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична фиброза, кои имаат

Филипче: Лекот „Калидеко” доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Филипче: Лекот „Калидеко” доцни, тој ќе пристигне наскоро во нашата држава

Министерот за здравство Венко Филипче, на пратеничко прашање на пратеникот Кирил Пецаков од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ за двомесечното доцнење на лекот „Калидеко”, кој им беше ветен на три болни деца на почетокот на јули, рече дека се надева оти за кратко време тој ќе стигне во нашата држава. – Тој лек е за деца со цистична фиброза, кои имаат