притисни ентер »

„Samsung“ ќе развива флексибилни екрани за „Google“, „Oppo“ и „Xiaomi“

„Samsung“ ќе развива флексибилни екрани за „Google“, „Oppo“ и „Xiaomi“

Новиот извештај, објавен од „The ​​Elec“, ги потврдува претходните информации од декември кои сугерираа дека „Vivo“, „Oppo“, „Xiaomi“ и „Google“ ќе објават флексибилни телефони. Во новиот извештај не се споменува „Vivo“, но се посочува дека „Samsung“ развива флексибилни екрани за „Oppo“, „Xiaomi“ и „Google“. Кога станува збор за „Oppo“, дисплејот што

Samsung ќе развива флексибилни екрани за Google, Oppo и Xiaomi

Samsung ќе развива флексибилни екрани за Google, Oppo и Xiaomi

Новиот извештај објавен од The ​​Elec, ги потврдува претходните информации од декември, кои сугерираа дека Vivo, Oppo, Xiaomi и Google ќе објават флексибилни смартфони. Во новиот извештај не се споменува Vivo, но се истакнува дека Samsung развива флексибилни дисплеи на преклоп за Oppo, Xiaomi и Google. Кога станува збор за Oppo, дисплејот што е во

Samsung ќе развива флексибилни екрани за Google, Oppo и Xiaomi

Samsung ќе развива флексибилни екрани за Google, Oppo и Xiaomi

МОБИЛНИ , Топ Samsung ќе развива флексибилни екрани за Google, Oppo и Xiaomi 1 минута 0 0 Новиот извештај објавен од The ​​Elec, ги потврдува претходните информации од декември, кои сугерираа дека Vivo, Oppo, Xiaomi и Google ќе објават флексибилни смартфони. Во новиот извештај не се споменува Vivo, но се истакнува дека Samsung развива флексибилни дисплеи