притисни ентер »

Xiaomi Mi 11 Ultra прв ќе го имплементира 50MP ISOCELL GN2 сензорот на Samsung

Xiaomi Mi 11 Ultra прв ќе го имплементира 50MP ISOCELL GN2 сензорот на Samsung

Xiaomi се очекува да го претстави Mi 11 Ultra телефонот, со три камери и мал, секундарен екран на задната страна. Според информациите на дојавувачот Ice Universe, новиот смартфон ќе биде првиот што ќе го имплементира новиот 50MP Samsung ISOCELL GN2 сензор, кој беше објавен во текот на вчерашниот ден . Гласините од претходно сугерираат дека Xiaomi Mi

Xiaomi Mi 11 Ultra прв ќе го имплементира 50MP ISOCELL GN2 сензорот на Samsung

Xiaomi Mi 11 Ultra прв ќе го имплементира 50MP ISOCELL GN2 сензорот на Samsung

МОБИЛНИ , Топ Xiaomi Mi 11 Ultra прв ќе го имплементира 50MP ISOCELL GN2 сензорот на Samsung 4 минути 0 0 Xiaomi се очекува да го претстави Mi 11 Ultra телефонот, со три камери и мал, секундарен екран на задната страна. Според информациите на дојавувачот Ice Universe, новиот смартфон ќе биде првиот што ќе го имплементира новиот 50MP Samsung ISOCELL

Samsung го претстави 50MP ISOCELL камера сензор со Dual Pixel Pro технологија (ВИДЕО)

Samsung го претстави 50MP ISOCELL камера сензор со Dual Pixel Pro технологија (ВИДЕО)

МОБИЛНИ , Топ Samsung го претстави 50MP ISOCELL камера сензор со Dual Pixel Pro технологија (ВИДЕО) 8 минути 1 1 Samsung го претстави својот нов 50MP камера сензор, наречен ISOCELL GN2. Во прашање е наследник на минатогодишниот GN1 модел, а пристигнува со поголеми пиксели, помала потрошувачка и целосно нова PDAF технологија, наречена Dual Pixel Pro

Samsung претстави 50MP ISOCELL камера сензор со Dual Pixel Pro технологија (ВИДЕО)

Samsung претстави 50MP ISOCELL камера сензор со Dual Pixel Pro технологија (ВИДЕО)

Samsung го претстави својот нов 50MP камера сензор, наречен ISOCELL GN2. Во прашање е наследник на минатогодишниот GN1 модел, а пристигнува со поголеми пиксели, помала потрошувачка и целосно нова PDAF технологија, наречена Dual Pixel Pro. ISOCELL GN2 има сензор од 1/1.12″, кој нуди пиксели со големина од 1,4μm за детални фотографии во стандардни услови