притисни ентер »

Ако користите некоја од овие лозинки, веднаш променете ја!

Ако користите некоја од овие лозинки, веднаш променете ја!

Според извештајот на „Варизона“ од 2017-та година, околу 81 отсто од пробиените шифри биле поврзани со слаба безбедност на лозинката, а со зголемувањето на работата на далечина, како и учењето онлајн за време на пандемијата – тоа е лоша навика која треба да ја искорените. „ID Agent“, компанија за ‘dark web’ надгледување, во сопственот на ИТ софтверската

Ако користите некоја од овие лозинки, веднаш променете ја!

Ако користите некоја од овие лозинки, веднаш променете ја!

Според извештајот на „Варизона“ од 2017-та година, околу 81 отсто од пробиените шифри биле поврзани со слаба безбедност на лозинката, а со зголемувањето на работата на далечина, како и учењето онлајн за време на пандемијата – тоа е лоша навика која треба да ја искорените. „ID Agent“, компанија за ‘dark web’ надгледување, во сопственот на ИТ софтверската

Според извештајот на „Варизона“ од 2017-та година, околу 81 отсто од пробиените шифри биле поврзани со слаба безбедност на лозинката

Според извештајот на „Варизона“ од 2017-та година, околу 81 отсто од пробиените шифри биле поврзани со слаба безбедност на лозинката

Според извештајот на „Варизона“ од 2017-та година, околу 81 отсто од пробиените шифри биле поврзани со слаба безбедност на лозинката, а со зголемувањето на работата на далечина, како и учењето онлајн за време на пандемијата – тоа е лоша навика која треба да ја искорените. „ID Agent“, компанија за ‘dark web’ надгледување, во сопственот на ИТ софтверската

20 лозинки кои ги користите, а мора веднаш да ги промените

20 лозинки кои ги користите, а мора веднаш да ги промените

20 лозинки кои ги користите, а мора веднаш да ги промените Досега веројатно веќе сте запознаени со вообичаените совети околу лозинките кои ги користите на интернет. Се препорачува избегнување низа броеви, сопственото име, како и користење исти лозинки на повеќе профили, но многумина и понатаму ги игнорираат тие едноставни совети, па се чудат кога некој