притисни ентер »

Realme ги претстави Narzo 30 Pro 5G и Narzo 30A телефоните

Realme ги претстави Narzo 30 Pro 5G и Narzo 30A телефоните

МОБИЛНИ , Тренди Realme ги претстави Narzo 30 Pro 5G и Narzo 30A телефоните 1 минута 1 1 Кинеската компанија Realme денеска објави два нови телефони во рамките на Narzo 30 серијата. Се работи за понапредниот Narzo 30 Pro и поволниот Narzo 30A. Pro моделот е првиот во ова семејство што поддржува 5G мрежи, но исто така и прв со 120Hz екран. Pro моделот

Realme ги претстави Narzo 30 Pro 5G и Narzo 30A телефоните

Realme ги претстави Narzo 30 Pro 5G и Narzo 30A телефоните

Кинеската компанија Realme денеска објави два нови телефони во рамките на Narzo 30 серијата. Се работи за понапредниот Narzo 30 Pro и поволниот Narzo 30A. Pro моделот е првиот во ова семејство што поддржува 5G мрежи, но исто така и прв со 120Hz екран. Pro моделот се фокусира на гејминг, квалитет на камерата и брза конекција, додека буџетскиот 30A им