притисни ентер »

Утре е престапен ден: Наутро направете една работа

Утре е престапен ден: Наутро направете една работа

ИЗВОР Скопје24 | февруари 28, 2020 Утрешниот 29 февруари е престапен, но ден со висока вибрација. Нумеролозите се позанимавале со неговото значење и на тој начин ни ја приближиле оваа престапна година. Рано наутро 29.02.20 енергијата почнува да тлее во нашиот соларен плексус, кој е поврзан со нашите емоции и интуиција. Како што одминува денот, енергијата

Доаѓа еднаш на 4 години - ЕВЕ ШТО ТРЕБА ДА СЕ НАПРАВИ НА 29 ФЕВРУАРИ

Доаѓа еднаш на 4 години - ЕВЕ ШТО ТРЕБА ДА СЕ НАПРАВИ НА 29 ФЕВРУАРИ

Утрешниот 29 февруари е престапен, но ден со висока вибрација. Нумеролозите се позанимавале со неговото значење и на тој начин ни ја приближиле оваа престапна година. Рано наутро 29.02.20 енергијата почнува да тлее во нашиот соларен плексус, кој е поврзан со нашите емоции и интуиција. Како што одминува денот, енергијата ќе добива сѐ поголем залет,

Доаѓа еднаш на 4 години. а еве ШТО ТРЕБА ДА СЕ НАПРАВИ НА 29 ФЕВРУАРИ

Доаѓа еднаш на 4 години. а еве ШТО ТРЕБА ДА СЕ НАПРАВИ НА 29 ФЕВРУАРИ

Утрешниот 29 февруари е престапен, но ден со висока вибрација. Нумеролозите се позанимавале со неговото значење и на тој начин ни ја приближиле оваа престапна година. Рано наутро 29.02.20 енергијата почнува да тлее во нашиот соларен плексус, кој е поврзан со нашите емоции и интуиција. Како што одминува денот, енергијата ќе добива сѐ поголем залет,

Утре е 29 февруари- неколку факти зошто овој ден е посебен

Утре е 29 февруари- неколку факти зошто овој ден е посебен

Откриваме зошто секоја четврта година е престапна и што крие 29 февруари. Една година трае отприлика 365 дена, 5 часа, 45 минути и 46 секунди. Тие додатни 5 часа и неколку минути, за кои никој не сака да зборува, се всушност причина зошто имаме престапна година. Годината со 366 дена се јавува на секои 4 години, поттикнувајќи ги жените да ги запросат

Утре е 29 февруари: Неколку интересни работи што не сте ги знаеле за овој ден

Утре е 29 февруари: Неколку интересни работи што не сте ги знаеле за овој ден

Откриваме зошто секоја четврта година е престапна и што крие 29 февруари. Една година трае отприлика 365 дена, 5 часа, 45 минути и 46 секунди. Тие додатни 5 часа и неколку минути, за кои никој не сака да зборува, се всушност причина зошто имаме престапна година. Годината со 366 дена се јавува на секои 4 години, поттикнувајќи ги жените да ги запросат

Утре е 29 февруари, ова сигурно не сте го знаеле за овој посебен ден

Утре е 29 февруари, ова сигурно не сте го знаеле за овој посебен ден

Утре е 29 февруари, ова сигурно не сте го знаеле за овој посебен ден Откриваме зошто секоја четврта година е престапна и што крие 29 февруари. Една година трае отприлика 365 дена, 5 часа, 45 минути и 46 секунди. Тие додатни 5 часа и неколку минути, за кои никој не сака да зборува, се всушност причина зошто имаме престапна година. Годината со 366 дена

Утре е 29 февруари: Ова сигурно не сте го знаеле за овој посебен ден

Утре е 29 февруари: Ова сигурно не сте го знаеле за овој посебен ден

ИЗВОР скопје24 | февруари 28, 2020 Една година отприлика трае 365 дена, 5 часа, 45 минути и 46 секунди. Тие додатни 5 часа и неколку минути се всушност причина зошто имаме престапна година. Годината со 366 дена се јавува на секои 4 години. Поентата на престапната година е да помогне во прилагодувањето на грегоријанскиот календар со соларниот календар

29 февруари, ден на големи преобразби: За овие знакови ќе биде неверојатно среќен!

29 февруари, ден на големи преобразби: За овие знакови ќе биде неверојатно среќен!

Како што веќе знаете, 29 февруари во календарот се појавува секои 4 години. Престапната година е посебна од сите аспекти, па овој ден со себе носи магија, тврдат астролозите. Енергетските вибрации на овој ден ќе бидат необични и на сите можат да им помогнат да остварат голем успех. 29 февруари може да биде почетната точка за сите оние планови кои ги