притисни ентер »

Нина Ангеловска, министерот во тренерки (фото)

Нина Ангеловска, министерот во тренерки (фото)

ВМРО-ДПМНЕ денеска праша дали Нина Ангеловска си ги повлекла своите пари (250.000 евра) од Еуростандард банка, за која Народната банка на Македонија донесе одлука да престане со работа и да поднесе барање за стечај. Според јавно доспатните документи на веб страната на антикорупциска комисија, Нина Ангеловска си ги извадила парите од Еуростандард банка

Нина Ангеловска, министерот во тренерки (фото)

Нина Ангеловска, министерот во тренерки (фото)

ВМРО-ДПМНЕ денеска праша дали Нина Ангеловска си ги повлекла своите пари (250.000 евра) од Еуростандард банка, за која Народната банка на Македонија донесе одлука да престане со работа и да поднесе барање за стечај. Според јавно доспатните документи на веб страната на антикорупциска комисија, Нина Ангеловска си ги извадила парите од Еуростандард банка

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од „Еуростандард“ банка пред затворање?

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од „Еуростандард“ банка пред затворање?

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека Нина Ангеловска кога дошла на позицијата министер за финансии во својот Анкетен лист пријавила дека има депозит во вредност од 250.000 евра во Еуростандард банка. Од партијата ја прашуваат Ангеловска да одговори дали и пропаднале 250-те илјади евра, пари од заштеда кои самата ги има пријавено. „ Ако не се, односно истите ги

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од „Еуростандард“ банка пред затворање?

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од „Еуростандард“ банка пред затворање?

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека Нина Ангеловска кога дошла на позицијата министер за финансии во својот Анкетен лист пријавила дека има депозит во вредност од 250.000 евра во Еуростандард банка. Од партијата ја прашуваат Ангеловска да одговори дали и пропаднале 250-те илјади евра, пари од заштеда кои самата ги има пријавено. „ Ако не се, односно истите ги

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од „Еуростандард“ банка пред затворање?

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од „Еуростандард“ банка пред затворање?

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека Нина Ангеловска кога дошла на позицијата министер за финансии во својот Анкетен лист пријавила дека има депозит во вредност од 250.000 евра во Еуростандард банка. Од партијата ја прашуваат Ангеловска да одговори дали и пропаднале 250-те илјади евра, пари од заштеда кои самата ги има пријавено. „ Ако не се, односно истите ги

Ангеловска демантира дека подигнала штеден депозит од „Еуростандард банка“ по добиена информација оти банката ќе затвори

Ангеловска демантира дека подигнала штеден депозит од „Еуростандард банка“ по добиена информација оти банката ќе затвори

Министерката за финансии, Нина Ангеловска ги демантира информациите дека подигнала штеден депозит од Еуростандард банка по добиена информација оти банката ќе ја загуби лиценцата за работење. - Сите промени на имотната состојба на министерката се уредно пријавени во анкетниот  лист и ги охрабруваме новинарите-истражувачи да ги погледнат датумите на

Демант на министерката за финансии Нина Ангеловска за вестите поврзани со „Еуростандард банка“

Демант на министерката за финансии Нина Ангеловска за вестите поврзани со „Еуростандард банка“

– Министерката за финансии Нина Ангеловска најостро ги демантира лажните вести дека подигнала штеден депозит од Еуростандард банка, по добиена информација дека банката ќе ја изгуби лиценцата за работење. Сите промени на имотната состојба на министерката се уредно пријавени во анкетниот  лист и ги охрабруваме новинарите-истражувачи да ги погледнат датумите

Ангеловска: Промените во имотната состојба се долго пред одлуката за Еуростандард банка

Ангеловска: Промените во имотната состојба се долго пред одлуката за Еуростандард банка

Министерката за финансии Нина Ангеловска реагира дека промените во нејзината имотна состојба немаат врска со процесите што се случуваат во Еуростандард банка. „Сите промени на имотната состојба на министерката се уредно пријавени во анкетниот лист и ги охрабруваме новинарите-истражувачи да ги погледнат датумите на пријавените промени. Промените се

Ангеловска демантира дека подигнала штеден депозит од Еуростандард банка

Ангеловска демантира дека подигнала штеден депозит од Еуростандард банка

Министерката за финансии, Нина Ангеловска, вечерва демантираше дека подигнала штеден депозит од Еуростандард банка непосредно пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа на банката за што претходно во денот за такво нешто беше обвинета од ВМРО-ДПМНЕ. Од оваа партија тврдеа дека Ангеловска кога дојде на позицијата министер за финансии во

Ангеловска демантира дека подигнала штеден депозит од Еуростандард банка по информацијата дека ќе ја изгуби лиценцата за работа

Ангеловска демантира дека подигнала штеден депозит од Еуростандард банка по информацијата дека ќе ја изгуби лиценцата за работа

Министерката за финансии Нина Ангеловска најостро ги демантира лажните вести дека подигнала штеден депозит од Еуростандард банка, по добиена информација дека банката ќе ја изгуби лиценцата за работење, информираат од Министерството за финансии. Сите промени на имотната состојба на министерката се уредно пријавени во анкетниот  лист и ги охрабруваме

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила своите 250.000 евра од „Еуростандард банка“ пред затворање?

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила своите 250.000 евра од „Еуростандард банка“ пред затворање?

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ прашува дали министерката за финансии во заминување, Нина Ангеловска ги извадила парите кои ги имала депонирана во Еуростандард банка пред таа да ја загуби лиценцата од НБРМ. Станува збор за депозит во вредсност од 250.000 евра. - Ангеловска треба да одговори дали и пропаднаа 250 илјади евра, пари од заштеда кои самата ги има

„Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од Еуростандард банка пред затворање“?

„Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од Еуростандард банка пред затворање“?

„Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од Еуростандард банка пред затворање“? Нина Ангеловска кога дојде на позицијата министер за финансии на Република Македонија во својот Анкетен лист пријави дека има депозит во вредност од 250.000 евра во Еуростандард банка, посочуваат од ВМРО-ДПМНЕ. „Ангеловска треба да одговори дали и пропаднаа 250 илјади евра,

Дали Ангеловска навреме си ги повлекла парите од пропаднатата Еуростандард банка?

Дали Ангеловска навреме си ги повлекла парите од пропаднатата Еуростандард банка?

Дали министерката за финансии Нина Ангеловска навреме си ги повлекла парите од депозитите во пропадната Еуростандард банка? – прашува порталот Република . Според имотниот лист на министерката што го објави ДКСК кога беше именувана на функцијата во октомври 2019 година, Ангеловска во „Еуростандард“ има скоро 200.000 евра денарски депозит од 2014 и 51

Дали Ангеловска навреме си ги повлекла парите од пропаднатата Еуростандард банка?

Дали Ангеловска навреме си ги повлекла парите од пропаднатата Еуростандард банка?

Дали министерката за финансии Нина Ангеловска навреме си ги повлекла парите од депозитите во пропадната Еуростандард банка? – прашува порталот Република . Според имотниот лист на министерката што го објави ДКСК кога беше именувана на функцијата во октомври 2019 година, Ангеловска во „Еуростандард“ има скоро 200.000 евра денарски депозит од 2014 и 51

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловски го изгуби депозитот во Еуростандард банка или го повлекла пред да оди во стечај?

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловски го изгуби депозитот во Еуростандард банка или го повлекла пред да оди во стечај?

Нина Ангеловска кога дојде на позицијата министер за финансии на Република Македонија во својот Анкетен лист пријави дека има депозит во вредност од 250.000 евра во Еуростандард банка. Ангеловска треба да одговори дали и пропаднаа 250 илјади евра, пари од заштеда кои самата ги има пријавено, а ако не се, односно истите ги повлекла, со оглед на фактот

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Ангеловска го повлекла депозитот од 250.000 евра во Еуростандард банка?

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Ангеловска го повлекла депозитот од 250.000 евра во Еуростандард банка?

Министерката за финансии Нина Ангеловска да одговори што се случи со нејзиниот депозит што го имаше во Еуростандард банка која паѓа во стечај, побара опозицијата. -Нина Ангеловска кога дојде на позицијата министер за финансии на Република Македонија во својот Анкетен лист пријави дека има депозит во вредност од 250.000 евра во Еуростандард банка. Ангеловска

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од Еуростандард банка пред затворање?

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од Еуростандард банка пред затворање?

Нина Ангеловска кога дојде на позицијата министер за финансии на Република Македонија во својот Анкетен лист пријави дека има депозит во вредност од 250.000 евра во Еуростандард банка., информираат од ВМРО-ДПМНЕ Ангеловска треба да одговори дали и пропаднаа 250 илјади евра, пари од заштеда кои самата ги има пријавено, а ако не се, односно истите ги

Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од Еуростандард банка пред затворање?

Дали Нина Ангеловска ги извадила парите од Еуростандард банка пред затворање?

Нина Ангеловска кога дојде на позицијата министер за финансии на Република Македонија во својот Анкетен лист пријави дека има депозит во вредност од 250.000 евра во Еуростандард банка. Ангеловска треба да одговори дали и пропаднаа 250 илјади евра, пари од заштеда кои самата ги има пријавено, а ако не се, односно истите ги повлекла, со оглед на фактот