притисни ентер »

Откриено е кој е најголем непријател на „либидото“

Откриено е кој е најголем непријател на „либидото“

Стресот може да ви го уништи сексуалниот живот,  ќе ви го направи „тежок “ без желба да  уживате во каква било интимност, но има начини да го зголемите либидото и да го активирате вашиот сексуален нагон без медицинска интервенција, вели Kil Bjukenan, експерт од Торонто. "Најголемиот убиец на либидото е стресот!" „Ако вашето тело е  под стрес, последното

Најголем непријател на либидото: Експертите советуваат како да ја вратите страста во креветот

Најголем непријател на либидото: Експертите советуваат како да ја вратите страста во креветот

Стресот може да го упропасти вашиот сексуален живот. Односно да ве остави без желба или без да уживате во каква било интимност, но постојат начини како да го зголемите либидот и да го зголемите вашиот сексуален нагон без медицински интервенции, вели Кил Бјукенан, експерт од Торонто. -Ако вашето тело е под стрес, последната работа за која ви е грижа

Стресот ја убива желбата за с*кс – како да го решите овој проблем?

Стресот ја убива желбата за с*кс – како да го решите овој проблем?

Стресот ја убива желбата за с*кс – како да го решите овој проблем? Стресот кој е присутен во вашиот живот и во вашата спална соба, може да предизвика губење на потребата за секс и уживање во интимните односи со партнерот. „Меѓутоа, постои начин како да го зголемите либидото и да ја поттикнете сексуалната желба без какви било медицински интервенции“,

Стресот ја убива желбата за секс – како да го решите овој проблем?

Стресот ја убива желбата за секс – како да го решите овој проблем?

Стресот кој е присутен во вашиот живот и во вашата спална соба, може да предизвика губење на потребата за секс и уживање во интимните односи со партнерот. „Меѓутоа, постои начин како да го зголемите либидото и да ја поттикнете сексуалната желба без какви било медицински интервенции“, вели Кајли Бичнан, докторка од Торонто. „Стресот го убива либидото