притисни ентер »

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари, земјоделците не можат да извадат ни за леб

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари, земјоделците не можат да извадат ни за леб

Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб, изјави Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ, коментирајќи дека тоа е вина на Заев, Николовски и Димковски. „Килограм грозје 4, 5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ. Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари, земјоделците не можат да извадат ни за леб

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари, земјоделците не можат да извадат ни за леб

Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб, изјави Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ, коментирајќи дека тоа е вина на Заев, Николовски и Димковски. „Килограм грозје 4, 5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ. Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари, земјоделците не можат да извадат ни за леб

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари, земјоделците не можат да извадат ни за леб

Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб, изјави Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ, коментирајќи дека тоа е вина на Заев, Николовски и Димковски. „Килограм грозје 4, 5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ. Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб

Килограм грозје 4,5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ. Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството направи гранка од која луѓето бегаат, затоа што нема да можат да извадат ниту корка леб. Зоран Заев, Љупчо Николовски и Трајан Димковски се луѓето кои нанесоа трајни последици

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб

Килограм грозје 4,5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ. Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството направи гранка од која луѓето бегаат, затоа што нема да можат да извадат ниту корка леб. Зоран Заев, Љупчо Николовски и Трајан Димковски се луѓето кои нанесоа трајни последици

Трипуновски: Владата на СДСМ го доведе земјоделецот на раб на егзистенција

Трипуновски: Владата на СДСМ го доведе земјоделецот на раб на егзистенција

Трипуновски: Владата на СДСМ го доведе земјоделецот на раб на егзистенција Килограм грозје 4,5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ. Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството направи гранка од која луѓето бегаат, затоа што нема да можат да извадат ниту корка леб. Зоран Заев,

Трипуновски: Владата на СДСМ го доведе земјоделецот на раб на егзистенција

Трипуновски: Владата на СДСМ го доведе земјоделецот на раб на егзистенција

Килограм грозје 4,5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ. Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството направи гранка од која луѓето бегаат, затоа што нема да можат да извадат ниту корка леб, напиша на фејсбук, Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ за откупната цена на грозјето „Зоран

Влaдaтa на СДСМ го дoвeдe зeмјoдeлeцoт на paб на eгзиcтeнциja

Влaдaтa на СДСМ го дoвeдe зeмјoдeлeцoт на paб на eгзиcтeнциja

Килограм грозје 4,5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ. Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството направи гранка од која луѓето бегаат, затоа што нема да можат да извадат ниту корка леб. Зоран Заев, Љупчо Николовски и Трајан Димковски се луѓето кои нанесоа трајни последици

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб

Килограм грозје 4,5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ,Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството направи гранка од која луѓето бегаат, затоа што нема да можат да извадат ниту корка леб, изјави денеска Цветан Трипуновски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. – Алармирав дека до ова ќе

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб, тоа е вина на Заев, Николовски и Димковски

Трипуновски: Со цена на грозјето од 4 денари земјоделците не можат да извадат ни за леб, тоа е вина на Заев, Николовски и Димковски

Килограм грозје 4,5 или 6 денари, ова е реалноста почитувани мои земјоделци со СДСМ. Оваа расипничка влада ги доведе земјоделците до раб на егзистенција. А од земјоделството направи гранка од која луѓето бегаат, затоа што нема да можат да извадат ниту корка леб. Зоран Заев, Љупчо Николовски и Трајан Димковски се луѓето кои нанесоа трајни последици