притисни ентер »

Се враќа Diablo 2, видео-играта што го дефинира жанрот (ВИДЕО)

Се враќа Diablo 2, видео-играта што го дефинира жанрот (ВИДЕО)

СОФТВЕР , Тренди Се враќа Diablo 2, видео-играта што го дефинира жанрот (ВИДЕО) 2 минути 0 0 Гласините од пред неколку дена се покажаа како точни – навистина ќе добиеме нова верзија на видео играта Diablo 2. Сепак, тоа нема да биде Diablo што го паметиме, туку ремастер на познатиот наслов на RPG. Diablo 2: Resurrected може да се опише и како „римејк“,

Се враќа Diablo 2, видео-играта што го дефинира жанрот (ВИДЕО)

Се враќа Diablo 2, видео-играта што го дефинира жанрот (ВИДЕО)

Гласините од пред неколку дена се покажаа како точни – навистина ќе добиеме нова верзија на видео играта Diablo 2. Сепак, тоа нема да биде Diablo што го паметиме, туку ремастер на познатиот наслов на RPG. Diablo 2: Resurrected може да се опише и како „римејк“, бидејќи Blizzard ја креира 3D графиката за видеоиграта со нов engine. Секако, постојат стандардни