притисни ентер »

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект! Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем! Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува криминал. Затоа има општини водени од СДСМ каде што царува

(ВИДЕО) Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

(ВИДЕО) Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

„Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект! Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем!“, рече Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. „Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува криминал

(ВИДЕО) Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

(ВИДЕО) Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

„Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект! Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем!“, рече Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. „Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува криминал

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем! Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува криминал. Затоа има општини водени од СДСМ каде што царува полнење на администрацијата со партиска војска! Затоа

СТОИЛКОВСКИ: Нема општина водена од СДСМ со капитален проект, има градоначалници што манијачат жени и плаќаат по 300 евра за штичка

СТОИЛКОВСКИ: Нема општина водена од СДСМ со капитален проект, има градоначалници што манијачат жени и плаќаат по 300 евра за штичка

Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект! Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем, реагира портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. -Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува

Стоилковски: Нема општина водена од СДСМ во која е реализиран капитален проект или се создадени работни места, време е да замине во историја

Стоилковски: Нема општина водена од СДСМ во која е реализиран капитален проект или се создадени работни места, време е да замине во историја

Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект, во која е отворен капацитет и вработувања за граѓаните или во којашто  има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем, рече во петокот портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. „Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува криминал. Затоа има општини водени од

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект! Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем, реагира портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ,

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект! Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем! Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува криминал. Затоа има општини водени од СДСМ каде што царува

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект! Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем, реагира портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. -Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува

Стоилковски: Време е СДСМ да замине во историјата

Стоилковски: Време е СДСМ да замине во историјата

Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект! Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем, реагира портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски. -Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Стоилковски: СДСМ нуди исти луѓе со исти лаги, време е да замине во историја

Почитувани, Нема општина водена од СДСМ со реализиран капитален проект! Нема општина водена од СДСМ со нов отворен капацитет и вработувања за граѓаните! Нема општина водена од СДСМ каде што има барем делумно задоволни граѓани или решен барем еден проблем! Ама затоа има општини водени од СДСМ каде што царува криминал. Затоа има општини водени од СДСМ