Три идеи за свадбени декорации за сите љубители на рустичен амбиент

Секој од вас различно го замислува денот на венчавката. Некој одбира традиционална, класична венчавка, а друг тренди венчавка само со најблиските. Кога станува збор за декорациите, некои луѓе сметаат дека не вреди да се трошат толку пари за нешто што многумина нема ниту да го забележат. Доколку сте љубители на рустикалниот стил, погледнете го видеото