Поранешниот „шеф“ на двајца македонски селектори е заразен со Ковид-19!

Некогашниот бугарски селектор и актуелен тренер на Левски Лукоил, Тити Папазов, денеска официјално објави дека е позитивен на коронавирусот и дека следните две недели ќе ги мине во карантин, без разлика што во моментов нема никакви симптоми на болеста Ковид-19. Станува збор за убедливо најпознатиот кошаркарски стратег во Бугарија, кој изминативе години