притисни ентер »

Новиот update на „Microsoft Word“ кој доаѓа следниот месец, ќе им се допадне на многу корисници

Новиот update на „Microsoft Word“ кој доаѓа следниот месец, ќе им се допадне на многу корисници

Новото ажурирање за Microsoft Word, кое доаѓа следниот месец, ќе имплементира функција што корисниците ја чекаа. Функцијата за предвидување на текст автоматски ќе предложи нови зборови додека корисникот напишува реченица. Иако одликата е нова за Microsoft Word, таа треба да биде слична на она што Google го нуди за Gmail и неговиот деловен пакет. „Мајкрософт“

Windows корисниците добиваат функција за предвидување текст во Word

Windows корисниците добиваат функција за предвидување текст во Word

Новото ажурирање за Microsoft Word, кое пристигнува следниот месец, ќе ја имплементира функцијата што долго ја очекуваат. Функцијата за предвидување текст во текот на пишувањето (Text Prediction) автоматски ќе сугерира нови зборови додек корисникот ја пишува реченицата. Иако функцијата е нова за Microsoft Word, треба да биде слична на она што го нуди

Windows корисниците добиваат функција за предвидување текст во Word

Windows корисниците добиваат функција за предвидување текст во Word

СОФТВЕР , Тренди Windows корисниците добиваат функција за предвидување текст во Word 4 минути 0 0 Новото ажурирање за Microsoft Word, кое пристигнува следниот месец, ќе ја имплементира функцијата што долго ја очекуваат. Функцијата за предвидување текст во текот на пишувањето (Text Prediction) автоматски ќе сугерира нови зборови додек корисникот ја