ФОТО: Нема секси-девојки и шампањ, „новата реалност“ ја зафати и Ф1

Коронавирусот направи големи проблеми во Формула 1, а дел од „новата реалност“ поради мерките и рестрикциите е новата прослава на победите и новиот подиум. Нема веќе шампањ на сцена, нема веќе секси-девојки крај возачите, а победниците се радуваат на победата на патеката. И тоа на дистанца, како знак на превенција од ковид-19. Погледнете како изгледаше