Мафини со морков и јаболко

Идеален појадок, вкусен мафин со чаша млеко. За мој вкус совршен. Комбинацијата на јаболко и морков добро е позната. Изрендајте го јаболкото и морковот. Јас ги сецкав во сецкото. На страна во сад помешајте ги јајцата заедно со шеќерот. Матете со рачна маталка. Додадете ги морковите и јаболката,а потоа останатите состојки постепено. Ако ставате помали