притисни ентер »

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

„Инкубатор“ програмата за култура објави нов отворен повик за аудиција во областа на три категории – современ танц, музика и визуелни уметности, кој трае до 12 следниот месец, а аплицирањето се врши електронски. Пријавените кандидати – танчари, треба да имаат претходно познавање и владеење на техниката на современ танц. Аудицијата ќе се одржи во форма

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

„Инкубатор“ програмата за култура објави нов отворен повик за аудиција во областа на три категории – современ танц, музика и визуелни уметности, кој трае до 12 следниот месец, а аплицирањето се врши електронски. Пријавените кандидати – танчари, треба да имаат претходно познавање и владеење на техниката на современ танц. Аудицијата ќе се одржи во форма

Отворен повик за млади уметници на програмата за култура „Инкубатор“

Отворен повик за млади уметници на програмата за култура „Инкубатор“

Програмата за култура „Инкубатор“ објави нов отворен повик за аудиција во областа на три категории – современ танц, музика и визуелни уметности, кој трае до 12 март. Аплицирањето се врши електронски на ОВОЈ ЛИНК .. Пријавените кандидати – танчари, треба да имаат претходно познавање и владеење на техниката на современ танц. Аудицијата ќе се одржи во

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

„Инкубатор“ програмата за култура објави нов отворен повик за аудиција во областа на три категории – современ танц, музика и визуелни уметности, кој трае до 12 следниот месец, а аплицирањето се врши електронски. Пријавените кандидати – танчари, треба да имаат претходно познавање и владеење на техниката на современ танц. Аудицијата ќе се одржи во форма

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

– „Инкубатор“ програмата за култура објави нов отворен повик за аудиција во областа на три категории – современ танц, музика и визуелни уметности, кој трае до 12 следниот месец, а аплицирањето се врши електронски. Пријавените кандидати – танчари, треба да имаат претходно познавање и владеење на техниката на современ танц. Аудицијата ќе се одржи во

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор“ програмата за култура

„Инкубатор“ програмата за култура објави нов отворен повик за аудиција во областа на три категории – современ танц, музика и визуелни уметности, кој трае до 12 следниот месец, а аплицирањето се врши електронски. Пријавените кандидати – танчари, треба да имаат претходно познавање и владеење на техниката на современ танц. Аудицијата ќе се одржи во форма

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор” програмата за култура

Отворен повик за млади уметници на „Инкубатор” програмата за култура

„Инкубатор” програмата за култура објави нов отворен повик за аудиција во областа на три категории – современ танц, музика и визуелни уметности, кој трае до 12 следниот месец, а аплицирањето се врши електронски. Пријавените кандидати – танчари, треба да имаат претходно познавање и владеење на техниката на современ танц. Аудицијата ќе се одржи во форма