притисни ентер »

За 5% намалено производството на шумски производи

За 5% намалено производството на шумски производи

За пет проценти е намалено вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година во однос на истиот период лани. Продажбата, пак, на шумски сортименти бележи зголемување за 3,9 отсто и изнесува 128.775 метри кубни. Според Државниот завод за статистика, зголемување на шумското производство е забележано кај

Намалено производството на шумски производи, продажбата на сортименти зголемена

Намалено производството на шумски производи, продажбата на сортименти зголемена

Скопје, 12 август 2020 () – За пет проценти е намалено вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година во однос на истиот период лани. Продажбата, пак, на шумски сортименти бележи зголемување за 3,9 отсто и изнесува 128.775 метри кубни. Според Државниот завод за статистика, зголемување на шумското производство

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто

Вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година, во однос на второто тримесечје од 2019 година, е намалено за 5.0 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Зголемување на шумското производство е забележано кај трупците од иглолисни видови, рудничкото дрво од листопадни видови, друго обло дрво од

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто

Зголемување на шумското производство е забележано кај трупците од иглолисни видови, рудничкото дрво од листопадни видови, друго обло дрво од иглолисни видови, просторното дрво од иглолисни видови и огревното дрво од иглолисни видови. Намалување на шумското производство е забележано кај трупците од листопадни видови, рудничкото дрво од иглолисни видови

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто

Вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година, во однос на второто тримесечје од 2019 година, е намалено за 5.0 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Зголемување на шумското производство е забележано кај трупците од иглолисни видови, рудничкото дрво од листопадни видови, друго обло дрво од

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто Скопје, 11 август 2020 (МИА) – Вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година, во однос на второто тримесечје од 2019 година, е намалено за 5.0 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Зголемување на шумското производство е забележано кај трупците од иглолисни

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто

Скопје, 11 август 2020 (МИА) – Вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година, во однос на второто тримесечје од 2019 година, е намалено за 5.0 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Зголемување на шумското производство е забележано кај трупците од иглолисни видови, рудничкото дрво од листопадни

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто

Вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година, во однос на второто тримесечје од 2019 година, е намалено за 5 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Зголемување на шумското производство е забележано кај трупците од иглолисни видови, рудничкото дрво од листопадни видови, друго обло дрво од иглолисни

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто

Во истиот период продажбата на шумски сортименти изнесува 128.775 м3 и бележи зголемување за 3.9 отсто Вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година, во однос на второто тримесечје од 2019 година, е намалено за 5.0 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Зголемување на шумското производство е

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто

Скопје, 11 август 2020 () – Вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година, во однос на второто тримесечје од 2019 година, е намалено за 5.0 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Зголемување на шумското производство е забележано кај трупците од иглолисни видови, рудничкото дрво од листопадни

Шумското производство помало за пет отсто

Шумското производство помало за пет отсто

Вкупното производство на шумски производи во државните шуми во второто тримесечје од 2020 година, во однос на второто тримесечје од 2019 година, е намалено за 5.0 отсто, соопшти Државниот завод за статистика. Зголемување на шумското производство е забележано кај трупците од иглолисни видови, рудничкото дрво од листопадни видови, друго обло дрво од