притисни ентер »

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Нема алтернатива за членство во Европската Унија, но ЕУ за жал ја држи Република Северна Македонија речиси 17 години како земја кандидат, без притоа да го овозможи заслужениот следен чекор за нашиот пат кон интеграциите. Во такви околности, тоа го признаваат и 26 земји членки, што јавно и гласно зборуваат за заслуженоста на нашата земја да ја добие

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Нема алтернатива за членство во Европската Унија, но ЕУ за жал ја држи Република Македонија речиси 17 години како земја кандидат, без притоа да го овозможи заслужениот следен чекор за нашиот пат кон интеграциите. Во такви околности, тоа го признаваат и 26 земји членки, што јавно и гласно зборуваат за заслуженоста на нашата земја да ја добие првата

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Нема алтернатива за членство во Европската Унија, но ЕУ за жал ја држи Република Северна Македонија речиси 17 години како земја кандидат, без притоа да го овозможи заслужениот следен чекор за нашиот пат кон интеграциите. Во такви околности, тоа го признаваат и 26 земји членки, што јавно и гласно зборуваат за заслуженоста на нашата земја да ја добие

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Нема алтернатива за членство во Европската Унија, но ЕУ за жал ја држи Македонија речиси 17 години како земја кандидат, без притоа да го овозможи заслужениот следен чекор за нашиот пат кон интеграциите. Во такви околности, тоа го признаваат и 26 земји членки, што јавно и гласно зборуваат за заслуженоста на нашата земја да ја добие првата меѓувладина

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

– Нема алтернатива за членство во Европската Унија, но ЕУ за жал ја држи Република Северна Македонија речиси 17 години како земја кандидат, без притоа да го овозможи заслужениот следен чекор за нашиот пат кон интеграциите. Во такви околности, тоа го признаваат и 26 земји членки, што јавно и гласно зборуваат за заслуженоста на нашата земја да ја добие

Заев: Додека чекаме ЕУ да се одлучи, нема дилема дека работиме и градиме пријателство

Заев: Додека чекаме ЕУ да се одлучи, нема дилема дека работиме и градиме пријателство

Нема алтернатива за членство во Европската Унија, но ЕУ за жал ја држи Република Северна Македонија речиси 17 години како земја кандидат, без притоа да го овозможи заслужениот следен чекор за нашиот пат кон интеграциите. Во такви околности, тоа го признаваат и 26 земји членки, што јавно и гласно зборуваат за заслуженоста на нашата земја да ја добие

Заев негира дека „Отворен Балкан“ е алтернатива за ЕУ членството

Заев негира дека „Отворен Балкан“ е алтернатива за ЕУ членството

Нема алтернатива за членство во Европската Унија, но ЕУ за жал ја држи Република Северна Македонија речиси 17 години како земја кандидат, без притоа да го овозможи заслужениот следен чекор за нашиот пат кон интеграциите. Во такви околности, тоа го признаваат и 26 земји членки, што јавно и гласно зборуваат за заслуженоста на нашата земја да ја добие

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Заев: Алтернатива за ЕУ нема и не треба да има

Нема алтернатива за членство во Европската Унија, но ЕУ за жал ја држи Република Северна Македонија речиси 17 години како земја кандидат, без притоа да го овозможи заслужениот следен чекор за нашиот пат кон интеграциите. Во такви околности, тоа го признаваат и 26 земји членки, што јавно и гласно зборуваат за заслуженоста на нашата земја да ја добие

Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес-конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, одговарајќи на новинарско прашање во однос на мини-шенгенот истакна дека алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. „Секоја регионална иницијатива е добредојдена но тоа не смее да биде алтернатива. Македонија треба веднаш оваа година,

Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес-конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, одговарајќи на новинарско прашање во однос на мини-шенгенот истакна дека алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. „Секоја регионална иницијатива е добредојдена но тоа не смее да биде алтернатива. Македонија треба веднаш оваа година,

Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес-конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, одговарајќи на новинарско прашање во однос на мини-шенгенот истакна дека алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. „Секоја регионална иницијатива е добредојдена но тоа не смее да биде алтернатива. Македонија треба веднаш оваа година,

Мицкоски: Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ

Мицкоски: Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ

На денешната прес конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање во однос на мини-шенгенот истакна дека алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. „Алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. Секоја регионална иницијатива

Мицкоски: Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ

Мицкоски: Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ

На денешната прес конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање во однос на мини-шенгенот истакна дека алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. „Алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. Секоја регионална иницијатива

Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

На денешната прес-конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, одговарајќи на новинарско прашање во однос на мини-шенгенот истакна дека алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. „Секоја регионална иницијатива е добредојдена но тоа не смее да биде алтернатива. Македонија треба веднаш оваа година,

Мицкоски: Нема алтернатива за членството во ЕУ

Мицкоски: Нема алтернатива за членството во ЕУ

Секоја регионална иницијатива е добредојдена, но тоа не смее да биде алтернатива за полноправно членство на земјата во Европската Унија, истакна денеска на прес-конференција лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. – Македонија треба веднаш оваа година, да ги отпочне преговорите со ЕУ, бидејќи тоа го заслужуваме повеќе од би рекол десет години, со

Мицкоски: Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ

Мицкоски: Мини Шенген не е алтернатива за ЕУ

На денешната прес конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање во однос на мини-шенгенот истакна дека алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. „Алтернатива за Македонија покрај полноправно членство во Европската Унија не постои. Секоја регионална иницијатива