притисни ентер »

Утрово 30 повици во Итна помош поради високите температури: мозочни удари, покачен притисок, главоболки...

Утрово 30 повици во Итна помош поради високите температури: мозочни удари, покачен притисок, главоболки...

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок... Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош поради жештините: Граѓаните да ги почитуваат препораките!

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош поради жештините: Граѓаните да ги почитуваат препораките!

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок, изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при Здравствен дом

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош поради жештините: Граѓаните да ги почитуваат препораките!

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош поради жештините: Граѓаните да ги почитуваат препораките!

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок, изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при Здравствен дом

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

Телефоните во Брзата помош постојано ѕвонат: Од изутрина 30 интервенции, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

Телефоните во Брзата помош постојано ѕвонат: Од изутрина 30 интервенции, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

Телефоните во Брзата помош постојано ѕвонат: Од изутрина 30 интервенции, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и

ТОПЛОТЕН УДАР: Само за неколку часа 30 интервенции на Брзата помош во Скопје

ТОПЛОТЕН УДАР: Само за неколку часа 30 интервенции на Брзата помош во Скопје

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

Полни раце работа за Брзата помош, 30 интервенции за неколку часа

Полни раце работа за Брзата помош, 30 интервенции за неколку часа

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

– Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

Bнимавajе – заштитете се од топлото време: Од изутрина 30 интервенции, телефоните во Брзата пomош постојано ѕвонат

Bнимавajе – заштитете се од топлото време: Од изутрина 30 интервенции, телефоните во Брзата пomош постојано ѕвонат

големен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при Здравствен

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

Мозочни удари и сообраќајки: За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош во Скопје

Мозочни удари и сообраќајки: За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош во Скопје

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

Д-р Бубало: За совет јавете се на Ало докторе, а не во Итна помош, ја оптеретувате линијата

Д-р Бубало: За совет јавете се на Ало докторе, а не во Итна помош, ја оптеретувате линијата

Д-р Бубало: За совет јавете се на Ало докторе, а не во Итна помош, ја оптеретувате линијата Елизабета Дамјаноска-Спасеновска Пред 4 минути Натпросечно високите температури ќе продолжат и следната недела. Според најавите на синоптичарите до шести август во одредени делови од земјава температурата ќе го надмине и 42-от степен, а вредноста на УВ индексот

За неколку часа триесет интервенции на Брзата помош

За неколку часа триесет интервенции на Брзата помош

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

За неколку часа 30 интервенции на Брзата помош, граѓаните да ги почитуваат препораките за заштита од топлото време

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите од изутрината, досега, интервенираа кај 30 случаи. Граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради топлото време и имаат главоболки, болка во градите, зголемен крвен притисок… Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за Итна медицинска помош при

Зголемен бројот на повици во ИМП, дневно стотина интервенции и десетина колапси

Зголемен бројот на повици во ИМП, дневно стотина интервенции и десетина колапси

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите интервенираат дневно кај стотина случаи. Дневно има и од осум до десет колапси. Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за итна медицинска помош при Здравствен дом Скопје, Милица Бубало. Таа посочи дека граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради

Зголемен бројот на повици во ИМП, дневно стотина интервенции и десетина колапси

Зголемен бројот на повици во ИМП, дневно стотина интервенции и десетина колапси

– Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите интервенираат дневно кај стотина случаи. Дневно има и од осум до десет колапси. Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за итна медицинска помош при Здравствен дом Скопје, Милица Бубало. Таа посочи дека граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро

Зголемен бројот на повици во Итната медицинска помош во Скопје, дневно стотина интервенции и десетина колапси

Зголемен бројот на повици во Итната медицинска помош во Скопје, дневно стотина интервенции и десетина колапси

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите интервенираат дневно кај стотина случаи. Дневно има и од осум до десет колапси. Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за итна медицинска помош при Здравствен дом Скопје, Милица Бубало. Таа посочи дека граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради

Зголемен бројот на повици во Итната медицинска помош во Скопје, дневно стотина интервенции и десетина колапси

Зголемен бројот на повици во Итната медицинска помош во Скопје, дневно стотина интервенции и десетина колапси

Зголемен е бројот на повици во Службата за Итна медицинска помош во Скопје, а екипите интервенираат дневно кај стотина случаи. Дневно има и од осум до десет колапси. Ова за МИА го изјави раководителката на Службата за итна медицинска помош при Здравствен дом Скопје, Милица Бубало. Таа посочи дека граѓаните кои бараат помош не се чувствуваат добро поради