притисни ентер »

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но, како што порача, реформите за ефикасна, ефектна и професионална јавна админситрација мора да ги поддржи и Собранието. Вработувањата во последниов период, информира, се заради пополнување на испразнетите места – пензионирања и заминувања

Заев: Актуелните вработувања не се партиски туку се потреби на институциите поради испразнети места

Заев: Актуелните вработувања не се партиски туку се потреби на институциите поради испразнети места

Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,

Заев: Јавната администрација од 165.000 намалена на 132.000 за четири години

Заев: Јавната администрација од 165.000 намалена на 132.000 за четири години

Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата К. С. Пред 3 минути Фото: МИА Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

– Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Заев: Парламентот да ја поддржи реформата на администрацијата

Бројката на администрацијата се намалува и тоа го потврдуваат сите официјални бројки. Но, државата мора да продолжи со нејзина рационализација и допрофесионализација, рече денеска премиерот Зоран Заев, одговорајќи на пратеничко прашање. Според Заев, денес може да се каже и дека е направен сериозен исчекор кон департизација на администрацијата. Но,