притисни ентер »

Што најмногу иритира за време на секс?

Што најмногу иритира за време на секс?

Што најмногу иритира за време на секс? Добриот сексуален живот е еден од столбовите на секоја врска. Иако постојат многубројни истражувања, секое истражување кое го подобрува искуството во кревет е корисно. Тоа е целта на студијата на Маtch.com. Оние коишто учестуваа во истражувањето беа прашани што најмногу им пречи во кревет, т.е поради кои работи

Што најмногу иритира за време на секс?

Што најмногу иритира за време на секс?

Добриот сексуален живот е еден од столбовите на секоја врска. Иако постојат многубројни истражувања, секое истражување кое го подобрува искуството во кревет е корисно. Тоа е целта на студијата на Маtch.com. Оние коишто учестуваа во истражувањето беа прашани што најмногу им пречи во кревет, т.е поради кои работи ќе го оценат сексот како лош. Кои се