притисни ентер »

Конечно: Инкогнито режимот што ни требаше

Конечно: Инкогнито режимот што ни требаше

Инкогнито режимот е прилично корисна карактеристика ако вашиот прв избор е Google Chrome.. Меѓутоа, ако не сте доволно внимателни, можете лесно да го предадете телефонот на некого и да му дозволите да го види баш она што не би сакале да биде видено. За да спречи тоа да се случи, Google одлучи да ја надгради оваа карактеристика за iOS системите. Новата

Инкогнито режимот добива подобрување

Инкогнито режимот добива подобрување

Сепак, доколку не сте доволно претпазливи, лесно можете да го предадете својот телефон не нечии раце и да му овозможите да го види токму она што не би сакале. За тоа да не се случи, „Google“ одлучи да ја унапреди оваа функција за „iOS“ системите. Новата верзија на апликацијата значи и додатна заштита кога е инкогнито режимот во прашање. Корисниците

Инкогнито режимот во Google Chrome добива низа подобрувања

Инкогнито режимот во Google Chrome добива низа подобрувања

СОФТВЕР , Тренди Инкогнито режимот во Google Chrome добива низа подобрувања 5 минути 1 1 Инкогнито режимот е прилично корисна карактеристика ако вашиот прв избор е Google Chrome. Меѓутоа, ако не сте доволно внимателни, можете лесно да го предадете телефонот на некого и да му дозволите да го види баш она што не би сакале да биде видено. За да спречи

Инкогнито режимот во Google Chrome добива низа подобрувања

Инкогнито режимот во Google Chrome добива низа подобрувања

Инкогнито режимот е прилично корисна карактеристика ако вашиот прв избор е Google Chrome. Меѓутоа, ако не сте доволно внимателни, можете лесно да го предадете телефонот на некого и да му дозволите да го види баш она што не би сакале да биде видено. За да спречи тоа да се случи, Google одлучи да ја надгради оваа карактеристика за iOS системите. Новата