Егзотичен овошен двопек

Слатка овошна закуска за час.... Подготовка 1. Ако имате кришки леб нив ги премачкуваме со кокосово масло. Ги потпекуваме кратко во рерна, па ги ладиме. 2. Ако имате двопек премачкајте го со кокосов путер или масло, па загрејте ги кратко во рерна колку да се растпи путерот ама и не мора. 3. Потоа ги премачкуваме со чоколаден крем и редиме врз него