притисни ентер »

„Лидер“: Попладнево ќе пропадне една позната македонска банка

„Лидер“: Попладнево ќе пропадне една позната македонска банка

„Лидер“: Попладнево ќе пропадне една позната македонска банка Попладнево се очекува Народната банка да прогласи пропаѓање на Еуростандард Банка – дознава Лидер од извори во банката. -Како што дознаваме, пропаѓањето на банката ќе пропадне поради неликвидност. Голем дел од штедачите ќе имаат голем проблем, а ќе има проблем и со пензионерите кои во голем

ЕКСКЛУЗИВНО: Попладнево ќе пропадне една наша позната банка!!!

ЕКСКЛУЗИВНО: Попладнево ќе пропадне една наша позната банка!!!

Попладнево се очекува Народната банка да прогласи пропаѓање на Еуростандард Банка – дознава Лидер од извори во банката. Како што дознаваме, банката ќе пропадне поради неликвидност. Голем дел од штедачите ќе имаат голем проблем, а ќе има проблем и со пензионерите кои во голем дел земаат пензија од оваа банка затоа што е поврзана со Македонски Пошти

Kpизата ecкалира: Попладнево ќе пpoпадне една позната македонска банка

Kpизата ecкалира: Попладнево ќе пpoпадне една позната македонска банка

Попладнево се очекува Народната банка да прогласи пропаѓање на Еуростандард Банка – дознава Лидер од извори во банката. -Како што дознаваме, пропаѓањето на банката ќе пропадне поради неликвидност. Голем дел од штедачите ќе имаат голем проблем, а ќе има проблем и со пензионерите кои во голем дел земаат пензија од оваа банка затоа што е поврзана со Македонски

ЕКСКЛУЗИВНО: Попладнево ќе пропадне една наша позната банка!!!

ЕКСКЛУЗИВНО: Попладнево ќе пропадне една наша позната банка!!!

Попладнево се очекува Народната банка да прогласи пропаѓање на Еуростандард Банка – дознава Лидер од извори во банката. Како што дознаваме, пропаѓањето на банката ќе пропадне поради неликвидност. Голем дел од штедачите ќе имаат голем проблем, а ќе има проблем и со пензионерите кои во голем дел земаат пензија од оваа банка затоа што е поврзана со Македонски