притисни ентер »

Манекенка си ги тетовирала очите и ослепела , мајсторот оди во затвор (ФОТО)

Манекенка си ги тетовирала очите и ослепела , мајсторот оди во затвор (ФОТО)

Лекарите и рекле дека е само прашање на време пред таа да го изгуби видот и да остане целосно слепа. Садовска се решила на овој потег во обид да го копира стилот на полскиот рапер и боксер Попека, кој исто така има црно обоени белки на очите. После постапката, таа се пожалила на болки во очите, а мајсторот за тетоважи и рекол дека е сосема нормално

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полската манекенка Александра Садовска целосно го изгуби видот на едното око, откако ги истетовирала очните белки. Лекарите ѝ рекле дека е само прашање на време кога ќе ослепи и на другото око. Садовска, наводно, одлучила да ги тетовира очите во црно сакајќи да личи на својот сонародник – раперот и боксер Попек. По зафатите, таа почнала да се жали

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полската манекенка Александра Садовска целосно го изгуби видот на едното око, откако ги истетовирала очните белки. Лекарите ѝ рекле дека е само прашање на време кога ќе ослепи и на другото око. Садовска, наводно, одлучила да ги тетовира очите во црно сакајќи да личи на својот сонародник – раперот и боксер Попек. По зафатите, таа почнала да се жали

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полската манекенка Александра Садовска целосно го изгуби видот на едното око, откако ги истетовирала очните белки. Лекарите ѝ рекле дека е само прашање на време кога ќе ослепи и на другото око. Садовска, наводно, одлучила да ги тетовира очите во црно сакајќи да личи на својот сонародник – раперот и боксер Попек. По зафатите, таа почнала да се жали

ФОТО: Манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела – го тужи тату мајсторот

ФОТО: Манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела – го тужи тату мајсторот

ФОТО: Манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела – го тужи тату мајсторот Полската манекенка Александра Садовска целосно го изгуби видот на едното око, откако ги истетовирала очните белки. Лекарите ѝ рекле дека е само прашање на време кога ќе ослепи и на другото око. Садовска, наводно, одлучила да ги тетовира очите во црно сакајќи да личи на својот

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полската манекенка Александра Садовска целосно го изгуби видот на едното око, откако ги истетовирала очните белки. Лекарите ѝ рекле дека е само прашање на време кога ќе ослепи и на другото око. Садовска, наводно, одлучила да ги тетовира очите во црно сакајќи да личи на својот сонародник – раперот и боксер Попек. По зафатите, таа почнала да се жали

ИЗГУБЕНО ЗДРАВЈЕ ПОРАДИ БЕС: Полската манекенка Александра Садовска ослепела откако си ги тетовирала очите

ИЗГУБЕНО ЗДРАВЈЕ ПОРАДИ БЕС: Полската манекенка Александра Садовска ослепела откако си ги тетовирала очите

Полската манекенка Александра Садовска целосно го изгуби видот на едното око, откако ги истетовирала очните белки. Лекарите ѝ рекле дека е само прашање на време кога ќе ослепи и на другото око. Садовска, наводно, одлучила да ги тетовира очите во црно сакајќи да личи на својот сонародник – раперот и боксер Попек. По зафатите, таа почнала да се жали

Му се заканува затвор на тату артистот: Манекенката си ги тетовирала очите па ослепела

Му се заканува затвор на тату артистот: Манекенката си ги тетовирала очите па ослепела

Манекенка од Полска, Александра Садовска (25) во потполност го изгубила видот во едното око откако одлучила дека ќе ги тетовира очите. Лекарите ѝ рекле дека е прашање на време кога ќе го изгуби видот и во другото око и потполно да ослепи. Садовска на овој потег се одлучила со желба да го ископира стилот на полскиот рапер и боксер Попек, кој исто така

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

– Полската манекенка Александра Садовска целосно го изгуби видот на едното око, откако ги истетовирала очните белки. Лекарите ѝ рекле дека е само прашање на време кога ќе ослепи и на другото око. Садовска, наводно, одлучила да ги тетовира очите во црно сакајќи да личи на својот сонародник – раперот и боксер Попек. По зафатите, таа почнала да се жали

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полска манекенка си ги тетовирала очите, па ослепела

Полската манекенка Александра Садовска целосно го изгуби видот на едното око, откако ги истетовирала очните белки. Лекарите ѝ рекле дека е само прашање на време кога ќе ослепи и на другото око. Садовска, наводно, одлучила да ги тетовира очите во црно сакајќи да личи на својот сонародник – раперот и боксер Попек. По зафатите, таа почнала да се жали

ФОТО: Александра сакала да ги тетовира очите, отишла кај тату- мајстор трпела болки, па...

ФОТО: Александра сакала да ги тетовира очите, отишла кај тату- мајстор трпела болки, па...

Александра Садовска, 25- годишна девојка од западна Полска ослепела бидејќи одлучила да ги тетовира белките на очите. Тату -мајсторот кој го извел боењето на белката, на манекенката и рекол дека е нормално да има големи болки и да пие анелгетици. Откако го изгубила видот на десното око, лекарите и рекле дека поради големо оштетување ќе го изгуби видот

Александра сакала да ги тетовира очите, отишла кај тату- мајстор трпела болки, а сега е слепа

Александра сакала да ги тетовира очите, отишла кај тату- мајстор трпела болки, а сега е слепа

Александра Садовска, 25- годишна девојка од западна Полска ослепела бидејќи одлучила да ги тетовира белките на очите. Тату -мајсторот кој го извел боењето на белката, на манекенката и рекол дека е нормално да има големи болки и да пие анелгетици. View this post on Instagram Będzie się działo Bo nawet największe trudności to nie koniec życia Nie wolno