притисни ентер »

Официјално: АТП со важна промена во системот за рангирање

Официјално: АТП со важна промена во системот за рангирање

Машката тениска асоцијација (АТП) објави важна промена во системот на рангирање со оглед на тешкотиите што ги имаше во спроведувањето на професионалниот тенис во 2020 година досега. Системот за рангирање сега ќе опфаќа период од 22 месеци, наместо 1 година, како што беше порано. Бодовите на играчите ќе бидат пресметани врз основа на нивните 18 најдобри

АТП го промени системот на рангирање

АТП го промени системот на рангирање

Машката тениска асоцијација (АТП) објави важна промена во системот на рангирање со оглед на тешкотиите што ги имаше во спроведувањето на професионалниот тенис во 2020 година досега. Системот за рангирање сега ќе опфаќа период од 22 месеци, наместо 1 година, како што беше порано. Бодовите на играчите ќе бидат пресметани врз основа на нивните 18 најдобри

АТП го промени системот на рангирање

АТП го промени системот на рангирање

Машката тениска асоцијација (АТП) објави важна промена во системот на рангирање со оглед на тешкотиите што ги имаше во спроведувањето на професионалниот тенис во 2020 година досега. Системот за рангирање сега ќе опфаќа период од 22 месеци, наместо 1 година, како што беше порано. Бодовите на играчите ќе бидат пресметани врз основа на нивните 18 најдобри

Официјално: АТП со важна промена во системот за рангирање

Официјално: АТП со важна промена во системот за рангирање

Машката тениска асоцијација (АТП) објави важна промена во системот на рангирање со оглед на тешкотиите што ги имаше во спроведувањето на професионалниот тенис во 2020 година досега. Системот за рангирање сега ќе опфаќа период од 22 месеци, наместо 1 година, како што беше порано. Бодовите на играчите ќе бидат пресметани врз основа на нивните 18 најдобри

АТП со промена во системот на рангирање во услови на пандемија

АТП со промена во системот на рангирање во услови на пандемија

Машката тениска асоцијација (АТП) објави важна промена во системот на рангирање со оглед на тешкотиите што ги имаше во спроведувањето на професионалниот тенис досега. Системот за рангирање сега ќе опфаќа период од 22 месеци, наместо 1 година, како што беше порано. Бодовите на играчите ќе бидат пресметани врз основа на нивните 18 најдобри резултати

АТП со важна промена во системот за рангирање на тенисерите

АТП со важна промена во системот за рангирање на тенисерите

Машката тениска асоцијација (АТП) објави важна промена во системот на рангирање со оглед на тешкотиите што ги имаше во спроведувањето на професионалниот тенис во 2020 година досега. Системот за рангирање сега ќе опфаќа период од 22 месеци, наместо 1 година, како што беше порано. Бодовите на играчите ќе бидат пресметани врз основа на нивните 18 најдобри

АТП воведе нов систем на рангирање

АТП воведе нов систем на рангирање

АТП објави дека новиот ревидиран систем на рангирање на тенисерите ќе ги земе во предвид резултатите од март 2019 година до декември 2020 година. Асоцијацијата на тениски професионалци (АТП) конечно го објавни начинот на кој тенисерите ќе се рангираат кога ќе продолжи сезоната со турнирот во Вашингтон на 14. август. АТП објави дека во рангирањето на

Официјално: АТП со важна промена во системот за рангирање

Официјално: АТП со важна промена во системот за рангирање

Лондон, 6 јули 2020 () – Машката тениска асоцијација (АТП) објави важна промена во системот на рангирање со оглед на тешкотиите што ги имаше во спроведувањето на професионалниот тенис во 2020 година досега. Системот за рангирање сега ќе опфаќа период од 22 месеци, наместо 1 година, како што беше порано. Бодовите на играчите ќе бидат пресметани врз

АТП го промени системот на рангирање на тенисерите

АТП го промени системот на рангирање на тенисерите

Машката тениска асоцијација (АТП) објави важна промена во системот на рангирање со оглед на тешкотиите што ги имаше во спроведувањето на професионалниот тенис во 2020 година досега. Системот за рангирање сега ќе опфаќа период од 22 месеци, наместо 1 година, како што беше порано. Бодовите на играчите ќе бидат пресметани врз основа на нивните 18 најдобри