притисни ентер »

Huawei го претстави новиот флексибилен телефон Mate X2

Huawei го претстави новиот флексибилен телефон Mate X2

Huawei во Кина го претстави својот нов флексибилен телефон Mate X2. Како што истакнаа на претставувањето, Mate X2 доаѓа со новиот дизајн Falcon Wing и дополнителни технолошки иновации. Huawei Mate X2 има целосно нов компактен дизајн со намерно поместена точка на рамнотежа за полесно ракување со уредот, без оглед на тоа дали е отворен или склопен. Расклопениот

Премиера на „Huawei Mate X2“ со нов дизајн, четири камери на задната страна (ФОТО+ВИДЕО)

Премиера на „Huawei Mate X2“ со нов дизајн, четири камери на задната страна (ФОТО+ВИДЕО)

„Huawei“ официјално го претстави својот телефон „Mate X2“ со флексибилен екран. Уредот има нов дизајн, кој се разликува од оној што го имал неговиот претходник. „Mate X2“ се наведнува навнатре, за разлика од моделите „Mate X“ и „Mate Xs“ чиј екран се отвора нанадвор. „Huawei Mate X2“ има 8 инчен „OLED“ флексибилен внатрешен екран, со резолуција од

Со 88 апликации за патенти на уреди на преклопување, HUAWEI го претстави новиот Mate X2

Со 88 апликации за патенти на уреди на преклопување, HUAWEI го претстави новиот Mate X2

Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 - преклопен flagship на новата генерација, кој започнува нова ера во иконскиот Falcon Wing Design и нови перспективи за технологијата на мобилните телефони. Huawei секогаш се труди да обезбеди подобри

Huawei го претстави новиот Mate X2 на преклоп со бројни функции

Huawei го претстави новиот Mate X2 на преклоп со бројни функции

Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 - преклопен flagship на новата генерација, кој започнува нова ера во иконскиот Falcon Wing Design и нови перспективи за технологијата на мобилните телефони. Huawei секогаш се труди да обезбеди подобри

Со 88 апликации за патенти на уреди на преклопување, HUAWEI го претстави новиот Mate X2

Со 88 апликации за патенти на уреди на преклопување, HUAWEI го претстави новиот Mate X2

HUAWEI Mate X2 беше претставен во бела, црна, кристално сина и кристално розова боја Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го претстави HUAWEI Mate X2 – преклопен flagship на новата генерација, кој започнува нова ера во иконскиот Falcon Wing Design и нови перспективи

Флексибилниот Huawei Mate X2 претставен со нов дизајн и четири задни камери (ВИДЕО)

Флексибилниот Huawei Mate X2 претставен со нов дизајн и четири задни камери (ВИДЕО)

МОБИЛНИ , Топ Флексибилниот Huawei Mate X2 претставен со нов дизајн и четири задни камери (ВИДЕО) 5 минути 3 3 Huawei официјално го претстави својот телефон Mate X2 со флексибилен екран. Уредот го краси нов дизајн, кој се разликува од оној што го имаше неговиот претходник. Mate X2 се свиткува  навнатре, за разлика од моделите Mate X и Mate Xs, чиј

Флексибилниот Huawei Mate X2 претставен со нов дизајн и четири задни камери (ВИДЕО)

Флексибилниот Huawei Mate X2 претставен со нов дизајн и четири задни камери (ВИДЕО)

Huawei официјално го претстави својот телефон Mate X2 со флексибилен екран. Уредот го краси нов дизајн, кој се разликува од оној што го имаше неговиот претходник. Mate X2 се свиткува  навнатре, за разлика од моделите Mate X и Mate Xs, чиј екран се отвораше нанадвор. Huawei Mate X2 има 8-инчен OLED флексибилен внатрешен екран, со резолуција 2480 x 2200p,